Agentia V8 Interactive scrie prima poveste pe Instagram Stories

Agentia V8 Interactive scrie prima poveste pe Instagram Stories

Cei 4 copywriteri din V8 Interactive s-au gandit sa puna de-o poveste scurta, la care sa lucreze fiecare, pe rand. Si n-o publica oriunde, ci pe Instagram-ul agentiei, acolo unde, pentru prima data, cineva chiar face un story pe InstaStories.

Meet BRAN pe Instagram, un proiect V8 Interactive!

Copywriterii s-au pus de acord asupra subiectului si a iesit... Bran, Ursul publicitar, o poveste a unui urs care aterizeaza in advertising din greseala.

Primul capitol a fost deja publicat si-l arata pe Bran in Client Service:

Aventurile lui Bran se citesc lejer, urmarind contul de Instagram @v8interactive. In fiecare vineri, se publica un capitol de 10-15 felii de InstaStories.  Se incepe, timid, cu 4 capitole. Daca iese frumos, o sa mai faca 4 capitole. Daca iese foarte frumos, o sa tipareasca si o carte. Daca iese de Pulitzer, o sa ia un Pulitzer.

Cuvant inainte de incheiere

Pentru o lectura comoda despre animale si publicitate, va invitam sa dati follow contului @v8interactive si sa fiti pe faza vinerea cand se vor publica in Stories si celelalte capitole.

Daca nu apucati sa vedeti vinerea, urmariti pagina V8 Interactive pe Facebook caci o sa fie publicata povestea lui Bran si acolo.

Va saluta din varful tastaturii Oana Nastase, Vlad Tataru, Adriana Luca si Bianca Muscalu! Ah, si Tiberius Simion, care l-a desenat pe Bran, si Andrei Cucoanes care a dat ok-ul final.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related