Turul Prieteniei, o aventură marca V8 Interactive pentru Bergenbier

Turul Prieteniei, o aventură marca V8 Interactive pentru Bergenbier

Bergenbier, frate cu prietenia

Știi momentul ăla când vrei pur și simplu să te urci în mașină sau tren și să pleci spre oriunde, alături de o mână de prieteni? Ei bine, Bergenbier e berea care știe totul despre prietenie și, în plus, are ceva timp de când stă pe mesele românilor din toată țara. Puțin peste 20 de ani.

Cu o așa experiență, Bergenbier cunoaște locuri faine în care să-ți duci prietenii atunci când vrei să te bucuri de o bere în compania lor. Așa a apărut Turul Prieteniei: 4 prieteni pe bune care vizitează 4 orașe, fiecare din alt colț al țării, doar pentru că vor să savureze o bere în altă parte decât pe canapeaua de acasă sau la barul din colț.

 

4 prieteni, 4 orașe, nenumărate aventuri

Totul se întâmplă pe bergenbier.ro/turulprieteniei, acolo unde poți să-i urmărești pe cei 4 prieteni într-o mini-serie video.

Răzvan, Rareș, Andrei și iar Andrei au trecut prin Alba Iulia, Iași, Delta Dunării și apoi Craiova. În fiecare episod ne-au arătat cum se potrivește orașul cu valorile Bergenbier și au găsit un loc deosebit în care au băut o bere. Fără scenarii sau alte indicații, ci doar cu ani de prietenie în spate și niște sticle de Bergenbier. S-a lăsat și cu un meci de fotbal spontan, cu un bar pe roți, cu trucuri de magie și alte peripeții.

În plus, între orașe au mai făcut un popas, s-au pozat și ne-au ținut la curent pe pagina campaniei, dezvoltată de Bergenbier alături de V8 Interactive. Deci, bergenbier.ro/turulprieteniei. Cheers!

Bergenbier - Turul Prieteniei - Alba Iulia

 

Bergenbier - Turul Prieteniei - Iași

 

Bergenbier - Turul Prieteniei - Delta Dunării

 

Bergenbier - Turul Prieteniei - Craiova

 

Echipele participante:

Echipa V8 Interactive:
Andrei Cucoaneș – Creative Director
Oana Năstase – Head of Copy
Vlad Tătaru - Copywriter
Tiberius Simion – Art Director
Adrian Ștefanescu – Social Media Strategist
Andra Ghinea – Account Manager
Dragos Ghiță – Jr. Client Service Executive

Echipa Bergenbier:
Mihaela Hristea - Senior Brand Manager Bergenbier
Gianina Claudia Popescu – Brand Manager
Ioana Ruxandra Albu – Digital and Communication Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related