”I would like to tell you a beautiful Untold story”, spuse Morgan Freeman

”I would like to tell you a beautiful Untold story”, spuse Morgan Freeman

Voua va place Untold? Ca stim ca nu e chiar pe gustul tuturor - de exemplu, unii localnici se plang, an de an, ca trebuie sa-si ia concediu in perioada aia, caci riscul de a o lua razna din cauza zgomotului este mare. Majoritatea sunt oameni insurati, deci oricum sunt cu Rabdareometrul la limita, dar orisicat. Asa ca pleaca saracii. Este un paradox care ar trebui sa-i tina treji (sic!) pe organizatori, din cand in cand: e din ce in ce mai bine si e din ce in ce mai rau.

Am facut morala destul, trebuie sa mai si laudam. Anul acesta, s-au intamplat si altfel de lucruri. De exemplu, a aparut doamna Carmen in peisaj. Pe care nu am cunoscut-o, dar, judecand dupa ce am citit pe Facebook, pare o doamna draguta si de toata isprava. Dumneai a comentat, Untold a raspuns.

 

Astfel, parteneriatul Untold cu Visa a facut un parteneriat cu parteneriatul lui Morgan Freeman cu Visa, iar comentariul doamnei C. a fost narat in stil ”Through the wormhole” de catre marele actor. Stim ca sunteti fani, iata ce a iesit:

Dorim sa ii uram doamnei Carmen si tatalui sau multa sanatate, iar fiului, mult succes la facultate! Stim ca pierde noptile, doamna, dar daca asta-i place?! #NumaiMamaDeDJSaNuFii

Si un update rapid pe care nici nu stim cum sa-l descriem.  

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related