Aici nu e liniște înaintea furtunii

Aici nu e liniște înaintea furtunii

Aseara a fost furtuna in Bucuresti. Poate nu a fost cea mai interesanta furtuna si, in mod sigur, nu s-a ridicat la dimensiunile prevazute de autoritati, dar tot au cazut 13 copaci si un om a murit din cauza ei. Ceea ce ne face sa ne intrebam ce se va intampla daca o furtuna ca cea prevazuta de primarie va veni cu adevarat peste Bucuresti?

Pentru cateva ore, traficul a fost blocat, pentru ca oamenii, prevazatori si cuminti, s-au adapostit in case. (Dupa cum spunea cineva pe Facebook, cozile de la Mega nu pot fi un indicator pentru Apocalipsa, pentru ca ele exista indiferent de starea vremii).

Poate cea mai teribila relatare despre ce s-a intamplat ieri, a fost aceasta:

 

 Oricum, ajunsi in siguranta acasa, oamenii au dat drumul la glume pe internet.

Transmisii in direct:

 

Mici reconstituiri:

   

Chiar si o petitie pentru oprirea ciclonului, semnata de 8 oameni, de unde dam citire:

 Arata ca iti pasa de orasul tau. Ciclonul nu este binevenit in Bucuresti, iar bucurestenii nu se lasa calcati in picioare de catre nimeni. Vrem furtuna traditionala, nu ciclon!

Apoi, s-au facut tot felul de scenarii. In imagini:

 

Sau in cuvinte:

 

Oamenii pe care ii cheama Vijelie sau Furtuna au fost invocati in diferite feluri:

Dar acum, totusi, sa vorbim si de lucruri serioase. In primul rand, ghidul acesta de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, care e bine de citit si stiut pe terment nelimitate:

 

Unele branduri s-au oferit sa ajute cum au putut. Kaufland Romania si Fundatia „Pentru Voi” a anuntat ca acorda sprijin financiar celor din Timis, Arad sau Hunedoara afectati de furtuna de duminica.

Veranda Mall pune parcarea la dispozitie:

 

Iulian Comanescu a facut o relatare-bilant-online din ochiul furtunii:

 

Si incheiem cu Teodor Tita, pentru ca ne da si melodie de fundal:

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related