Kooperativa 2.0 și Veranda Mall organizează cea de-a 12-a ediție Portret de Femeie

Kooperativa 2.0 și Veranda Mall organizează cea de-a 12-a ediție Portret de Femeie

În perioada 1-8 martie, Veranda Mall și Kooperativa 2.0 oferă în dar femeilor o ședință foto profesională realizată de Cristian Șuțu, maestru al portretelor care promite cadre ce vor transmite emoția și feminitatea dincolo de obiectiv. Ajuns la cea de-a 12-a ediție, proiectul „Portret de femeie” se va desfășura anul acesta timp de o săptămână, într-un setup special pregătit în cadrul restaurantului Spotlight din incinta mallului.

Cristian Șuțu, coordonatorul Foto Union, continuă celebra serie de portrete printr-un nou eveniment dedicat lunii femeilor. Inițiativa campaniei a luat naștere în anul 2011, proiectul de fotografie publică fiind organizat anual pentru oricine își dorește un portret inedit. Anul acesta gazda evenimentului va fi Veranda Mall, centrul comercial care a mai organizat în trecut edițiile „Portret de copil” și „Portret de școlar” din aceeași serie.

„Este pentru prima dată când găzduim campania de fotografie Portret de Femeie, chiar dacă am mai colaborat cu Cristian Șuțu pentru alte campanii similare. Ne-am dorit ca de această dată doamnele și domnișoarele să fie în prim-plan și să le aducem câte puțin din bucuria sosirii primăverii.”, susține Oana Boiangiu, Marketing Manager Veranda Mall.

Astfel, restaurantul Spotlight din incinta mallului se va transforma în background-ul evenimentului, găzduind cele opt zile dedicate ședințelor profesionale. Locația aflată la nivelul 2 completează perfect cadrul cu un mix de influențe urbane și moderne, punând accentul pe un design minimalist, într-o atmosferă intimă.

„Primăvara nu putea începe mai frumos! Ne bucurăm să facem parte din acest proiect special și să găzduim cel mai impresionant maraton de fotografie publică din România, datorită căruia femeile vor avea o ocazie în plus de a se simți alintate. Spotlight le va asigura un cadru primitor și liniștit, unde să se bucure de această experiență unică.”, Cătălina Roată, specialist marketing Spotlight.

„Portret de femeie” este cel mai amplu și longeviv proiect al inițiatorului care va oferi participantelor ocazia de a se simți ca într-un adevărat studio de fotografie.

„Am deschis pentru prima oară porțile Foto Union cu 12 ani în urmă cu această invitație: orice femeie care aude de existența noastră poate veni la studio în perioada 1-8 martie și va primi cadou un portret original semnat de Cristian Șuțu sau de Radu Bădoiu. Între timp, Radu a devenit fotograful oficial al Guvernului României, iar eu am continuat campaniile de fotografie ale Foto Union - Portret de Femeie, Portret de Familie, Portret de Copil, Portret de Bărbat, Portret de Român, Portret de Îndrăgostiți etc. Le iubesc pe toate, dar Portret de Femeie este - pentru mine - cea mai frumoasă campanie de fotografie la care am lucrat vreodată.”, susține Cristian Șuțu, fondatorul proiectului.

Brandul MOBIUP, din sfera GSM și IT&C, s-a alăturat de asemenea proiectului sprijinind surpriza dedicată lunii femeilor:

„Suntem fericiți să luăm parte la acest proiect deosebit. Împreună vom celebra feminitatea și frumusețea! Fiecare femeie merită să fie răsfățată, iar noi, Mobiup.ro, vom bucura doamnele și domnișoarele cu daruri speciale.”, a adăugat Alexandra Gheorghe, Marketing Manager Mobiup.ro.

Ședința foto este gratuită, iar participarea are loc în baza unei programări realizate în prealabil pe site-ul Veranda Mall. Toate fotografiile vor putea fi descărcate ulterior de pe pagina de Facebook Portret de Femeie și Veranda Mall.

Accesul la eveniment se va face doar în baza Certificatului Verde sau a prezentării unui rezultat negativ la testul RT-PCR (nu mai vechi de 72h) sau antigen rapid (nu mai vechi de 48h), respectându-se toate normele în vigoare.

Proiect desfășurat de Cristian Șuțu și Veranda Mall, cu sprijinul Spotlight, Mobiup.ro și Kooperativa 2.0.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kooperativa 2.0

Kooperativa 2.0 este o agenție de Social Media, PR și Marketing Digital înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online. Cu o echipă de peste 35 de angajați, Kooperativa... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related