Mindscape a dezvoltat spectacolul coregrafic și de animații 3D pentru campania Ciuc Lumea Nouă semnată de Ogilvy România

Mindscape a dezvoltat spectacolul coregrafic și de animații 3D pentru campania Ciuc Lumea Nouă semnată de Ogilvy România

La începutul acestei veri, Ciuc Premium și Ogilvy România au lansat campania Lumea Nouă, în cadrul căreia Mindscape Studio a realizat un proiect ce a avut la bază o coregrafie sincronizată cu animații 3D.

Într-un cadru inedit și mai puțin cunoscut publicului larg, Uzina Electrica Filaret, proiectul, care a avut-o in prim plan pe coregrafa și dansatoarea Judith State, a îmbinat dansul contemporan cu producția video.

Campania Lumea Nouă vorbește despre generația prezentă, care are capacitatea de a schimba România, și este construită dintr-un unghi pozitiv asupra momentului actual. Campania surprinde secvențe ale unei generații care nu mai crede în etichete și compromisuri, care nu face judecăți de valoare, crede în viitor și îmbrățișează tehnologia și divertismentul într-o manieră inteligentă.

Parte din acest statement, Mindscape Studio a răspuns provocării de a arăta Lumea Nouă și de a creiona o parte din această poveste printr-un spectacol coregrafic actual.

 

"În cadrul evenimentului de lansare Ciuc Lumea Nouă, pe lângă video mapping-ul de pe pereții laterali ai locației, am realizat si un moment special. Împreună cu Judith State, am dezvoltat un show inedit de dans și animații sincronizate. Soluția noastră a constat în a realiza toate filmările pe croma, iar înregistrăile mișcării s-au realizat cu un costum special. Toate aceste date au fost procesate în soft-uri specializate, iar animația rezultată a fost suportul vizual pe parcursul întregului moment special" a declarat Dorel Naste (Creative Director la Mindscape Studio).

Brand: Ciuc Premium
Agenție: Ogilvy Romania
Producător: Bazar Production
Regizor: Andrei Mindru
Coregrafie, performer: Judith State
Art direction, animații, implementare: Mindscape Studio
Muzica: NEON

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related