Golin își menține poziția de lider în cea de-a IV-a ediție a Topului Agențiilor de PR, realizat de Biz & Unlock

Golin își menține poziția de lider în cea de-a IV-a ediție a Topului Agențiilor de PR, realizat de Biz & Unlock

Golin a fost desemnată, pentru al patrulea an consecutiv, #1 în Topul Agențiilor de PR din România realizat de revista Biz și compania de research Unlock. Astfel, agenția obține un nou record în industria de PR, consolidându-și poziția de lider pe care o are încă din 2014.

 

„Menținerea poziției de lider în topul Biz & Unlock pentru al patrulea an consecutiv ne bucură și confirmă că performanța agenției este o constantă care ne definește. Un astfel de rezultat e posibil doar prin eforturile continue ale unei echipe care îmbină cu succes competențele și expertiza cu o permanentă preocupare pentru autodepășire, îmbunătățire a standardelor și a work-ului agenției.

De asemenea, le suntem recunoscători clienților noștri alături de care lucrăm ca o adevărată echipă, cu un obiectiv comun în minte: realizarea unor campanii relevante și de impact, cu cele mai bune rezultate”, spune Irina Roncea, Deputy Managing Director, Golin.  

 

Pe lângă poziția #1 în clasamentul general, Golin a câștigat la Gala Biz PR Awards și premiul pentru Notorietate în PR.

 

Topul publicat de Biz este realizat în baza unui research Unlock construit pe doi indicatori cu ponderi egale (50% – 50%), extrem de importanți pentru o agenție de PR - performanța în business (rezultate financiare) și percepțiile clienților (răspunsurile unui eșantion reprezentativ la nivel de industrie format din clienți ai serviciilor de PR). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related