EESTEC Olympics la superlativ

EESTEC Olympics la superlativ

Cel mai longeviv hackathon din Universitatea Politehnica din București revine în perioada 4-5 noiembrie 2017.

Ești mai mult decât un student pasionat de programare? Îți place să lucrezi în echipă și să găsești soluții precise într-un mod creativ? Cu toate acestea, studiezi chiar și în afara capitalei? Ei bine, ediția a 8-a EESTEC Olympics, eveniment ajuns acum la nivel național, este cel mai potrivit loc pentru tine și prietenii tăi!

Aici îți poți testa competențele, vei avea ocazia să iei contact cu companiile de top din domeniu și să pleci acasă cu unul dintre marile premii: 1800€ pentru echipa de pe locul I, 1350€ pentru echipa de pe locul II și 900€ pentru echipa de pe locul III. Dacă vrei să încerci o experiență nouă, ești competitiv sau vrei să faci primii pași în carieră, te așteptăm la EESTEC Olympics cu pizza caldă de la Domino’s și multă voie bună.

Mai mult de atât, joi, pe data de 2 noiembrie 2017 începând cu orele 10:00 te așteptăm în holul AN al Rectoratului UPB pentru a cunoaște companiile partenere  (Bitdefender, Google, Ubisoft, ING Bank, Redbull etc) la Stand&Fun Day. Pentru cei înscriși la maraton care ne vor vizita la Stand&Fun Day,  vom organiza tombole cu premii atractive, unde șansele să te întorci acasă cu o surpriză sunt foarte mari!

Încă mai stai pe gânduri? Până pe 20 octombrie, creează-ți echipa alături de 2 prieteni și accesează eestec.ro/olympics pentru detalii legate de înscriere, ediții anterioare și regulament. Fie că te vei califica pentru competiția principală sau nu, intri în joc pentru tombolele pe care le-am pregătit: componente hardware, periferice și cursuri IT.

 

Se va număra echipa ta printre cele 20 selecționate care vor alerga libere pe „teren binar” la EESTEC Olympics 8? Primul pas e să te înscrii - ne vedem la maraton!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related