Seara YP Global Young Pros - cum pot tinerii profesioniști schimba lumea marketingului și a comunicării

Seara YP Global Young Pros - cum pot tinerii profesioniști schimba lumea marketingului și a comunicării

IAA Young Professionals România dezbate pe 25 octombrie 2017 rolul tinerilor profesioniști în industria de marketing și comunicare la nivel global, împreună cu trei invitați cu experiență internațională. Ioana Mârzac-Sigarteu, VP IAA YP Europa de Est, Victoria Louise Ryan, VP Europa de Vest și Janak Sarda, VP IAA YP Asia-Pacific au răspuns invitației de a vorbi în cadrul Serii YP Global Young Pros despre cum tinerii profesioniști pot schimba lumea comunicării. Evenimentul are loc de la ora 19:30, la IAA House, în continuarea conferinței Creativity4Better, organizată de IAA România.

”Tinerii sunt cei care provoacă obișnuitul și generează schimbare în toate domeniile în care activează. De aceea, vrem să vedem cum lucrează aceștia în industria de marketing și comunicare în toate colțurile lumii.

Aceasta este prima dezbatere cu invitați internaționali pe care IAA YP o găzduiește și deschide drumul către o serie de subiecte de interes global pe care le vom aborda în proiectele viitoare”, spune Iulia Niculae, președinte IAA Young Professionals România.

Seara YP Global Young Pros își propune să fie o discuție liberă despre provocările pe care le întâmpină tinerii profesioniști din diferite părți ale globului, despre modul în care aceștia pot avea un impact semnificativ în lumea comunicării și despre cum proiectele și activitățile din cadrul IAA Young Professionals îi pot ajuta să facă acest lucru.

Accesul la eveniment este liber, pe baza înscrierii online, prin completarea formularului.

Ioana Mârzac - Sigarteu este Social Media Manager în cadrul Samsung Electronics Romania, cu responsabilități pentru regiunea Europa de Sud-Est. Ioana are o experiență de peste 10 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară. Timp de trei ani, între 2014 și 2017, a fost Președintele Chapter-ului local IAA Young Professional România, iar acum este Vicepreședinte Regional IAA YP Europa de Est.

Victoria Ryana fost numită recent Global Sales Director Flipboard și lucrează cu branduri globale pentru a crea experiențe unice pe platforma Flipboard. Anterior, a fost Sales Director pentru The Week, Dennis Publishing și a deținut diverse roluri în vânzări în cadrul Financial Times și Wall Street Journal. A condus IAA UK Young Professionals timp de cinci ani, iar în acest moment este Vicepreședinte Regional IAA YP Europa de Vest.

Janak Sarda este Managing Director al Deshdoot Media Group, publisherul ziarelor Deshdoot, Sarwamat, Deshdoot Times și Nagar Times în India. Timp de doi ani a condus Chapter-ul IAA YP India, iar în prezent este Vicepreședinte Regional IAA YP Asia-Pacific.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related