BRAN, Ursul Publicitar, a intrat în hibernare

BRAN, Ursul Publicitar, a intrat în hibernare

Recap: acum o luna si ceva, cei 4 copywriteri ai agentiei V8 Interactive s-au apucat sa scrie o poveste pe Instagram Stories. De altfel, prima poveste scrisa pe Instagram Stories.

Cum va ziceam si atunci, fiecare copywriter a fost responsabil sa scrie cate un capitol din Bran, Ursul Publicitar: o intamplare scurta, scrisa in 10-15 slides de InstaStories.  Cele 4 capitole au fost publicate pe rand, in fiecare vineri, pe Instagram-ul agentiei.

 

BRAN, la sfarsit de inceput

In primul sezon al povestii, Bran a incercat viata de agentie. A fost pe rand account, art director, copy si om de social media.

Daca si cum a facut fata joburilor, puteti afla chiar acum printr-o ”lectura” lejera care dureaza mai putin de 4 minute. Spoiler: la final, ursul intra in hibernare.

 

Primul sezon complet:

 

Pentru ca aventurile lui Bran au fost pe gustul celor peste 54.000 de cititori, va urma, evident, un nou sezon. Pana atunci, Bran ia o pauza de somn, timp in care puteti vedea pe Facebook si Instagram cum se misca lucrurile in jurul lui. Enjoy!

 

 

De la capatul celalalt al tastaturii, va saluta oamenii care si-au pus amprenta pe proiect:

Oana Nastase – Head of Copy
Vlad Tataru – Copy
Adriana Luca – Jr. Copy
Bianca Muscalu – Jr. Copy
Tiberius Simion – Art Director
Andrei Cucoanes - Creative Director
Irina Bozeanu – Account Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related