Rusu+Borțun + Florăriile Iris = The Wedding Gallery

Rusu+Borțun + Florăriile Iris = The Wedding Gallery

O nouă ediție The Wedding Gallery are loc în weekend-ul 27-29 octombrie și este dedicată celor cu planuri de nuntă sau de alte evenimente importante, celor care iubesc frumosul, curioșilor sau celor care au chef de ceva inedit la sfârșit de săptămână. Galeria de aranjamente florale stă sub semnătura lui Nicu Bocancea, unul dintre cei mai renumiți floriști din lume, iar identitatea și conceptul evenimentului poartă amprenta Rusu+Borțun, Florăria Iris devenind locul de creație preferat al ambelor părți.

 

“Pentru anul acesta, ne-am propus să aducem în atelierul nostru cele patru anotimpuri. Pe lângă faptul că din partea noastră există o reală apreciere pentru florile caracteristice fiecărui sezon, informarea publicului a cântărit cel mai mult. Ne-am dori să vedem mai multe nunți iarna sau toamna și cel mai mult, ne-am dori ca nunțile să respecte tematica florală a anotimpului ales. Credem în autenticitate.”, Nicu Bocancea.

 

Evenimentul defilează cu cele patru sezoane, cu răvase înțelepte și flori în dar, cu elemente inedite construite din flori și cu tombola #odatacaniciodata pentru cei cu planuri de nuntă. Marele premiu constă în aranjamente florale pentru nuntă în valoare de 1000 de euro.

 

“Nunta este începutul unei povești în doi, un moment așa cum nu sunt multe în viață. Și cum toate poveștile încep cu ”a fost odată ca niciodată” era firesc ca un eveniment dedicat nunților să se numească astfel. ”O dată ca nici o dată” este și o promisiune că, pentru această expoziție, floriștii Iris vor crea o atmosferă de poveste, de la flori până la cel mai mic detaliu. ”, Mihaela Neatu, Group Creative Director Rusu+Borțun. 

 

Plecând de la latura romantică a evenimentului, Rusu+Borțun apelează și la umor, alcătuind o serie de motive pentru care invitații își vor dori să se căsătorească dacă trec pragul The Wedding Gallery.

 

 

“Planificarea unei nunți poate fi un coșmar logistic care te face să uiți de ce voiai să te căsătorești. Pe de altă parte, un organizator talentat poate schimba lucrurile atât de mult, încât să transforme nunta în evenimentul acela pe care ți-l dorești mai mult decât orice. Așa s-a născut ideea de nuntă pentru care vrei să te căsătorești, o campanie în care am tradus priceperea florarilor Iris în motive de căsătorie. ”, Mihaela Neatu,  Group Creative Director Rusu+Borțun.

 

The Wedding Gallery este un eveniment de weekend cu și despre flori, momente frumoase și surprize, iar frenezia #odatacaniciodata este o invitație în sine.

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related