Lecţiile celor mai puternici lideri ai mediului de business

Lecţiile celor mai puternici lideri ai mediului de business

Care este portretul liderului de astăzi, cum poţi ajunge CEO de la simplu angajat şi ce presupune o carieră internaţională, ce nu te învaţă niciun MBA şi cum gândeşte un CEO!

De 16 ani, Ziua de Management, este locul de întâlnire al celor ce ţin destinele companiilor în mâini. Programul şi invitaţii din aceată zi îşi propun să poarte invitaţii într-o călătorie care promite să inspire şi să ofere o serie de lecţii preţioase de la unii dintre cei mai puternici lideri ai mediului de business.

 

Despre ce presupune o carieră internaţională şi leadership fără graniţe va vorbi Angela Creţu, fost CEO al AVON în Rusia şi Turcia.

Portretul liderului de succes va prinde contur cu ajutorul unui studiu exclusiv pe care îl va prezenta Corina Cimpoca, fondatoarea MKOR Consulting de la care vom afla care sunt valorile în care cred liderii şi care sunt principalele provocări pe care le întâmpină. La finalul prezentării, MKOR a pregătit şi un instrument concret pe care îl va pune la dispoziţia participanţilor.

Chiar dacă aţi terminat un MBA sau luaţi în calcul să va înrolaţi în viitor într-un astfel de program, atunci veţi dori să nu lipsiţi de la cea de-a doua sesiune a conferinţei, „Ce nu veţi învăţa niciodată la un MBA”, în care top manageri, experţi în executive-search şi lideri de succes care au absolvit cursurile unor renumite şcoli de business vor vorbi despre lecţiile de leadership şi management pe care nu le-au învăţat din cărţi, ci prin practică, dar şi despre cum poate vă ajută în carieră un MBA. 

Ziua se va încheia tot în forţă, cu concluziile primei ediţii a experiementului „Biz CEO Exchange”, prin care zece top manageri şi antreprenori renumiţi şi-au schimbat, pentru o zi, compania la care lucrează şi au venit la conducerea altei mari organizaţii din România. Din această sesiune veţi afla, de la unii dintre cei mai puternici CEO din ţară, ce au învăţat din această experienţă, care au fost provocările de care s-au lovit când au preluat pentru o zi frâiele unei alte companii şi ce idei au luat naştere în urma schimbului de lideri. Vor povesti despre propriile experienţe Fady Chreich, CEO al Regina Maria, Felix Tătaru, Preşedinte GMP Group, Shachar Shaine, Preşedinte URBB, Liudmila Climoc, CEO al Orange România şi Radu Timiş, fondator Cris-Tim.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related