Club de fotbal, vand comunicare la kil

Club de fotbal, vand comunicare la kil

Daca esti persoana fizica, iti vinzi televizorul si poate un rinichi ca sa scapi de datorii. Daca esti SRL, ai parghii inca si mai putin drastice care sa te aduca pe linia de plutire. Dar daca esti club de fotbal, o societate-hibrid, unde nimeni nu stie cine ce detine pe-acolo, treaba se complica un pic. 

ASA Targu Mures era, nu demult, in topul echipelor din Romania. Clubul era chior in tara orbilor, adica avea bani de salarii, stadionul plin si pe Mutu pe post de mascota-moft. Dar trecut-au anii, iar acum, echipa e in faliment si joaca in Liga 2. Nimic dubios pana aici, s-au vazut echipe mai mari care s-au trezit dormind cu pestii. Dar muresenii (sau, mai bine spus, "mureseanul", dupa cum veti vedea) au decis ca rinichiul lor, pachetul media (sic) adica, este numai bun de pus pe OLX. Sau ceva.

 

Site-ul, canalul YouTube, pagina de Facebook si contul de Instagram fac toate, la un loc, 6000 de euro. Atata se cere pe ele, iar primul venit va fi, cu singuranta, primul servit, pentru e greu de crezut ca vor fi mai multi fraieri, pardon, cumparatori.

 

 

 

A post shared by A.S.A TIRGU MURES (@asa.tg.mures) on

Deci, daca vreti sa cumparati niste comunicare la pret de dumping, dati un mail la adresa clubului si se rezolva. Inclusiv adresele de mail sunt scoase pe taraba, apropo. #FotbalRomanesc

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related