Nici programatorii nu mai sunt ce au fost! Echipa Land of Web a plecat la munte de vineri de la prânz

Nici programatorii nu mai sunt ce au fost! Echipa Land of Web a plecat la munte de vineri de la prânz

Cine a îndrăznit să grăiască despre programatori că nu ar şti să se distreze, să facă 100 de flotări şi să scrie o linie de cod. Am glumit cu flotările. Aţi fi vrut să fie invers, huh?

În cazul în care am trecut peste prezentări şi onoruri, să ştiţi că nu a fost din vina noastră. Ne-a furat peisajul. Noi suntem Land of Web şi atunci când apăsăm butonul de pauză ... tot avem grijă să stea marile proiecte de digital în picioare. Tocmai ce vă spuneam de peisaj... Am făcut-o şi pe asta, dear buddies, ne-am luat(trageţi un fotoliu aproape!) un weekend liber şi am plecat la Cheile Grădiştei. Aici aproape, pe plai natal, la conexiune bună şi sigură, că doar-doar trebuie să stăm de veghe în lanul de internet.

Măi, dar când am ajuns ştiţi cum a fost? Tărâmul libertăţii, deconectare toooo-taaaa-lăăăă!

Credit foto: Andrei Laslau

Nici n-am apucat să respirăm aer de munte şi să păşim cu vârful bocancului pe drumuri pietroase, pe trasee spectaculoase de Top Gear, că deja ne trezeam la 9 dimineaţa direct în sala de conferinţe.

Ne opream, ca oamenii, la prânz din stabilirea trendurilor în tehnologie. Atunci când platformele se transformau în minţile noastre în blaturi întinse de bucătărie, pline de bucate dezmăţate. Nici urmă de sandwich-uri pe tastatură.

Când închideam uşa după metodele de comunicare şi CS, recomandările de UX/UI și de conținut pentru platforma "Land of Digital", care va fi lansată în curând, am făcut pe rebelii! Am mers ca tot românul cu avânt de evadare în simţiri, pe traseul Cheile Grădiştei-Moieciu – Chişători – Moieciu de Sus – Dealul Cremenea – Lupșoru – Complex Cheile Grădiştei Moieciu.

Credit foto: Andrei Laslau

Nu vreţi să ştiţi cât de departe am ajuns cu spiritul rebel. #neamunit forţele şi ne-am bătut în întuneric ca războinicii. Am pus luminiţele verzi şi roşii pe adversari, la arena Laser Tag de la Braşov. Ideea e ca i-am zdrobit! Şi acum mă mai feresc în somn de luminiţa roşie...

Şi cum ne-am săturat de sandwich-urile pe tastatură, ne-am aventurat şi într-un cooking challenge. Am mâncat ce am gătit şi suntem aici, povestindu-vă ce mişto a fost. Dovadă mai mare de măiestrie nu găseşti. <<Inca lucram la modificarea pozei in Ps>>

Credit foto: Andrei Laslau

Despre noi, rebelii programării, să ştiţi doar că atunci când nu ne facem de cap pe la Cheile Grădiştei, avem grijă să ajungă la voi cele mai mari proiecte de digital. Cele pe care le vezi peste tot şi te gândeşti cu zâmbet inocent pironit: "Sigur sunt aduse de afară!"

Credit foto: Andrei Laslau

 

* comunicat de presă updated, vineri,  24 nov, 2017.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related