UAPR și-a desemnat Consiliul Director pentru următorii doi ani. Ștefan Iordache rămâne președinte al asociației

UAPR și-a desemnat Consiliul Director pentru următorii doi ani. Ștefan Iordache rămâne președinte al asociației

Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR) are, începând de pe 9 noiembrie 2017, un nou Consiliu Director, ales de către Adunarea Generală a Membrilor. Ștefan Iordache, CEO Lion Communication, își va continua activitatea în funcția de Președinte al asociației pentru următorii doi ani.

Noul Consiliu Director îl are ca vicepreședinte pe Radu Florescu (CEO Centrade | Cheil), iar membrii sunt: Dana Bulat (General Manager United Media), Radu Miu (CEO Mercury 360), Dana Nae Popa (Managing Director, pastel), Alexandra Olteanu (Managing Director Initiative) și Mirel Pleșca (CFO Ogilvy & GroupM).

Proiectele derulate de către UAPR se vor axa în continuare pe cele trei direcții deja conturate: studiile și cercetările privitoare la evoluția industriei de comunicare în România, educația în domeniu și măsurile de reglementare, autoreglementare și promovare a intereselor industriei în relația cu alte asociații sau cu autoritățile.

Pentru a putea accelera dezvoltarea industriei noastre, ne propunem să implicăm mai multe agenții (fie că sunt sau nu membri UAPR) în proiectele asociației. Împreună suntem mai puternici!” a declarat Ștefan Iordache, președintele Uniunii Agențiilor de Publicitate din România.

De asemenea, UAPR își propune să mențină colaborarea cu European Association of Communications Agencies (EACA), cel mai important for european de comunicare, dar și cu toate asociațiile importante locale - IAA, IAB, ARMA, BRAT, ARA. RAC etc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related