Ȋnscrierile pentru Școala ADC se prelungesc pânǎ pe 20 noiembrie

Ȋnscrierile pentru Școala ADC se prelungesc pânǎ pe 20 noiembrie

Cei interesaţi să urmeze cursurile Şcolii ADC*RO mai au o şansă extra să se înscrie, completând testul de admitere de pe site-ul şcolii până pe 20 noiembrie, ora 23:59.

Înscrierile se fac online, pe www.scoalaadc.ro, rezolvând brief-ul de concurs propus de tutori. Participarea la concursul de admitere este gratuită, iar pentru a urma cursurile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat o taxă de 500 de euro.

Cursurile vor începe la început de 2018 și vor dura patru luni. Școala cuprinde atât cursuri și tutorate, dar și vizite și întâlniri în unele dintre cele mai relevante agenții de publicitate de la noi. La finalul școlii, aceștia își vor putea alcătui un portofoliu de lucrări, care va fi evaluat de către tutorii școlii pentru stabilirea clasamentului final, iar cei mai buni studenți vor beneficia de internshipuri în agenții. Primul admis la şcoalǎ primeşte Bursa UniCredit Bank, iar cel de pe primul loc la finalul şcolii este premiat cu Bursa Ionuţ Popescu.

Criteriile pe baza cărora tutorii şcolii vor nota înscrierile sunt originalitatea, creativitatea şi respectarea cerinţelor briefului. Lista celor admişi va fi anunţată la finalul lunii noiembrie - început de decembrie.

Tutorii școlii: Adrian Preda, Andrei Tripşa, Claudiu Dobriţă, Dorian Pascuci, Laura Nedelschi, Liviu Ţurcanu, Simona Suman, Şerban Alexandrescu, Ştefan Vasilachi şi Valentin Suciu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related