Spoileriști, avem ceva pentru voi

Spoileriști, avem ceva pentru voi

Țineți cont că noi suntem doar mesagerul, așa că nu are rost să vă răzbunați trimițându-ne pe mail sfârșitul de la Seinfeld sau Doctor Who. Plus că nici nu enervăm așa de tare dacă aflăm viitorul unor lucruri imaginare. Iar sfârșitul celor reale e deja istorie. Sau prizonier într-un glob de cristal. Dar există oameni care se supără foarte tare dacă află de pe Facebook că ticăloșii l-au omorât pe Kenny.

 

Se supără atât de tare, încât dau unfriend și block, folosesc multe semne de exclamare, uneori chiar și majuscule sau înjurături cu steluță și diez. Pe ei i-a avut în vedere Publicis Italia, când a lansat campania de promovare al celui de-al treilea sezon Gomorrah, difuzat de Sky Italia. Spoileriștii s-au trezit cu mafia în feed și au primit mesaje personalizate de la capii din Gomorrah. Există și un site care le oferă supăraților unelte speciale de a le răspunde celor care nu se pot abține să povestească. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related