Schimbare in conducerea Kaleidoscope Proximity

Schimbare in conducerea Kaleidoscope Proximity

Adrian Hincu a fost numit Managing Director Kaleidoscope Proximity, avand o experienta in comunicare de peste 14 ani, atat in companii, cat si in numeroase agentii de publicitate. In cadrul agentiei Kaleidoscope Proximity a ocupat in ultimii 5 ani atat pozitia de Account Director, cat si de Head of Planning & Strategy si a contribuit la cresterea si viziunea agentiei. Pozitia de Client Service Director a fost preluata de fostul Account Director, Maria Turbatu, dupa 3 ani in care a contribuit activ la dezvoltarea echipei de Client Service si a relatiilor dintre companie si clientii acesteia.

Dupa 8 ani petrecuti la conducerea Kaleidoscope si Kaleidoscope Proximity, Cristian Pantazi si Miruna Ocnarescu s-au retras din pozitiile de Managing Director, respectiv Client Service Director, acestia urmand sa activeze in continuare in industria de comunicare prin shop-ul de consultanta Sunshine+Clouds, ce va activa atat pentru agentii, cat si pentru clienti.

“A fost o experienta uimitoare sa conducem aceasta agentie alaturi de oameni talentati, motivati si pasionati de publicitate. Suntem increzatori ca agentia isi va continua cresterea si va aduna cei mai buni oameni din piata, asa cum a facut-o si pana acum.

Cu siguranta nu am fi ajuns unde suntem acum fara aportul echipei care a impins mereu catre mai bine si al clientilor alaturi de care am desfasurat proiecte de succes. Adi Hincu este unul din oamenii de baza ai agentiei si avem toata increderea ca va continua munca depusa de mine si de Miruna.”, declara Cristian Pantazi.

Din noua pozitie, Adi, impreuna cu echipa Kaleidoscope Proximity, lucreaza deja la planurile de viitor ce vizeaza atat business-ul agentiei, cat si dezvoltarea echipei, intr-un demers continuu de a demonstra ca fara o perceptie human-centered nu exista loc de rezultate pe masura asteptarilor.

”Cu siguranta, I’ve got big shoes to fill, apropos de aceasta noua pozitie si de benchmark-ul definit de Miruna si Cristi. Sunt doi oameni, cu accent pe oameni, care, de-a lungul timpului, au reusit sa ne motiveze si sa ne inspire, alaturi de care am invatat si crescut mult, extrem de mult. Pentru asta si nu numai, le multumesc si le doresc tot binele pe mai departe.

Din postura de reprezentant al unei agentii ce are la baza o cultura organizationala meritocratica si un standard foarte ridicat, sunt sigur ca vom continua sa crestem si ca vom oferi servicii si mai bune (daca e posibil asa ceva).

Ma bazez foarte mult pe echipa pe care am ajuns sa o conduc si am increderea ca fiecare membru joaca un rol activ in cresterea anterior mentionata. Suntem si vom fi in continuare o agentie care investeste in "the best brain power", de aici rezultand si abordarea de business axata pe servicii de strategie si creatie, menita sa livreze clientilor nostri cresteri sustenabile, eficiente si eficace”, declara Adrian Hincu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related