Doodle Magic Board în clădirea Nordic Light by Skanska, Budapesta

Doodle Magic Board în clădirea Nordic Light by Skanska, Budapesta

Cel mai recent avatar al Doodle Magic Board a anuntat că își ia o binemeritată vacanță și se relochează în noua clădire de birouri Nordic Light din Budapesta, finalizată la sfârșitul anului trecut.

Cei de la Skanska s-au îndrăgostit de propria creație, întocmai ca Pygmalion, și au decis să își mute birourile acolo, alături de nume ca Mercedes-Benz, Sony, BASF, Harman, Schneider Electric, Monsanto etc.

Îi înțelegem. Pare o poezie să îți desfășori activitatea între asemenea pereți și chiar o plăcere să rămâi peste program. 

 

Nordic Light office building a câștigat deja 3 premii, printre care și premiul Green Property Project of the Year la Gala Office of the Year 2016.

 

 “Suntem recunoscători pentru acest premiu. Misiunea noastră este nu numai să dezvoltăm clădiri de birouri, ci să facem asta într-un mod ecologic, cu un angajament serios față de eficiența energetică și prin soluții inovatoare. Avem echipe dedicate, specializate în domeniul sustenabilității, implicate într-un proces continuu de cercetare și dezvoltare, menit să găsească soluții care să răspundă exigențelor viitorului, aplicabile în proiectele noastre", spunea în martie anul acesta Marcin Łapiński (Managing Director al Skanska Property Hungary & Romania).

 

“Doodle Magic Board se aliniază perfect acestui set de principii, îmbinând naturalețea lemnului și a stilului doodle (caracterizat prin linii simple, menite să sintetizeze noțiuni complexe), cu tehnologia proiecției interactive. Alăturarea celor două contraste creează acel efect surprinzător, ludic, tactil, de umanizare a tehnologiei și aduce cu ea o experiență de brand care apropie, descrețește frunți și așează zâmbete pe buze. În același timp, este prima data când oferim spre achiziție un astfel de sistem.” Lavinia Petrariu (Marketing Manager OnScreen).

 

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de prezență pe piața din Ungaria, cei de la Skanska au dorit ca panoul interactiv să surprindă, într-un mod prietenos și high-end, potrivit identității lor, cele mai reprezentative și inedite proiecte imobiliare dezvoltate de ei, din 1987 și până în prezent. 

 

 

Așadar, l-am lăsat Doodle Magic Board să socializeze pe mâini bune, în clădirea cu aspect de aurora boreală.

 

Skanska este una dintre cele mai mari companii de construcții și dezvoltare imobiliară din lume. Grupul are în prezent 43,000 de angajati in tari din Europa si Statele Unite ale Americii. Sediul central al grupului se afla in Suedia, la Stockholm, iar compania este listata la bursa NASDAQ OMX. În România este prezentă din 2011.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related