Outdoorurile nu sunt sigure, cunoaste riscurile!

Outdoorurile nu sunt sigure, cunoaste riscurile!

UPDATE: Intre timp, conform Digi, mesajul de pe panoul din Brasov a fost acorperit, iar o ancheta este in desfasurare.

Ai un colt de strada si niste banuti pusi deoparte pentru prostii? Si tu poti avea propriul outdoor care sa promoveze leurda in loc de vaccin si mierea de salcam in loc de tratament pentru cancer! Este foarte simplu. Desigur, inca se pot face si lucruri bune in aer liber. De pilda, daca ai relatii pe la consulat si nu ti-e frica de ciuma bubonica primita-n plic, o alta idee este sa cumperi niste spatiu in Madagascar.

 

In general, daca locuiesti sau ai locuit in Romania, stii ca multe si oriunde se pot face, cu putina imaginatie si putin mai multa iresponsabilitate. Legea publicitatii stradale inca nu-si vede efectele, asa ca, pana una alta, daca dai banul, iti spui pasul. Din Brasov, semnalata de Raed Arafat: 

 

Va reamintim ca expertii nostri in imunologie sunt de parere ca poti face autism de la vaccinuri la fel de usor cum poti face de la o iahnie fiarta prea mult. Vaccinati-va copiii si lasati-i sa prinda 2019. La multi ani!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related