Trecem în 2018 cu gif-uri de la Partidul Comunist si ad-uri care au făcut istorie în Vest

Trecem în 2018 cu gif-uri de la Partidul Comunist si ad-uri care au făcut istorie în Vest

Bun venit in 2018. Am pastrat cateva lucruri cu care ne-am intalnit pe internet in pauza de Sarbatori si care nu voiau sa ramana in 2017. Le-am adus cu noi in noul an.

Incepem cu initiativa guvernului chinez si gif-urile anti-coruptiede a transpune coruptia in gif-uri. In 2012, presedintele chinez anunta cele 8 reguli ale Partidului Comunist, in incercarea de a compate imaginea acestuia, scrie Quartz. Anul trecut, ca un cadou de Craciun, partidul le-a ilustrat in gif-uri, ca sa fie mai usor de urmat. Ele arata asa:

Ne-a placut si istoria primelor reclame Tommy Hilfiger, care a enervat multa lume la vremea aceea. Mai ales ca o povesteste chiar el in 1843

”Cand le-am vazut, am fost socat. M-am gandit ca ma fac sa arat ridicol, dar da, si ca cineva cu mult chutzpah! Joel Horowitz, presedintele companiei a spus: ”E un risc. Dar ai nevoie ca numele tau sa devina cunoscut. Asa ca, de ce nu?”. M-am gandit, OK, oamenii astia se gandesc la binele meu. Si trebuie sa facem ceva nou. Asa ca am incercat”.

Si daca tot suntem in 2018, avem un sfat. Vine de la SoulCycle, ne-a placut, asa ca il dam mai departe: 

 

Fie ca in 2018 sa raspundeti la mai multe sau mai putine emailuri, sa ignorati abonamentul de la sala, sa mancati prajitura, sa incercati si niste salata, sa cititi IQads sau The Paris Review. Nu conteaza. Oricum vom vorbi despre asta in 2019. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related