Esti biserica si citesti asta? Perfect, eMag are un set de 82 de icoane pentru tine

Esti biserica si citesti asta? Perfect, eMag are un set de 82 de icoane pentru tine

Nu esti tu cand ti-e foame de cele sfinte. eMag mai are, ocazional, probleme cu livrarea si cu customer care-ul, dar la capitolul icoane a stat intotdeauna foarte bine. Toate marimile, toti apostolii, acrilic, creion, inramate, neinramate, sfintite ca lumea, sfintite pe fuga. Iar portofoliul a fost completat, recent, cu un set de 82 de icoane pe care orice biserica (de la sat oras sau mare) ar trebui sa-l aiba. Rad celelalte confesiuni de tine si cu fundul daca nu le ai p-astea. Ma rog, ati prins ideea.

Dupa cum vedeti, acesta este ultimul produs aflat pe stoc si are puteri miraculoase - in sensul ca daca te uiti cat costa, te inchini fara sa vrei.

Am facut si noi un intro mai funny, asa, dar adevaratele vedete de stand-up sunt reviewurile lasate de userii interesati in mod veritabil de produs. Ca noi suntem cu mistocareala si ereziile de online, in timp ce unii chiar vor sa-si spuna parerea. Iat-o:

 

Aveti grija la cele plangatoare. Mie mi-au facut tot o lacrima prin casa, scoteam cu galeata la un moment dat. Am avut norocul sa prind si una facatoare de minuni - Multumesc emag! De atunci imi merge de minune!

 

Am achizitionat acest set pentru masina deoarece cautam ceva special, asa ca am renuntat la cele 169 de cruciulite si iconite de la oglinga si de pe bord... Siii am capitonat toata masina cu icoane. Acum mergem cu dumnezeu inainte indiferent de situatie! Urmeaza sa montam si un mini clopot pe plafon sa fie treaba bine facuta. 

 

Recomand cu mare caldura, am adus apa in casa si s-a facut in vin.

 

De cand am cumparat acest set, bineinteles cu rate prin prima icoana, totul imi merge perfect dumnezeu mi-a jutat atat de mult incat nici nu trebuie sa ma mai duc la munca, pe data de 15 cardul se alimenteaza singur si asta numai prin puterea rugaciunilor si plecaciunilor, recomand tuturor ateilor.

 

Le-am pus in sufragerie iar noaptea trecuta au inceput toate sa planga si mi s-a umflat parchetul. A mai patit cineva? In rest, sunt foarte ok, se simte o liniste in casa si in bloc, au disparut zgomotele de bormasini, parca si vecinii sunt mai buni, mai primitivi. Merita, e o investitie de viitor. LE : Imi plac cele pe gold , mi se asorteaza cu telefonul.

 

Extraordinar... Am cumparat acest set impreuna cu un prieten pentru a le folosi ca mousepad-uri. Acum bat monstrii la Diablo III dintr-o singura lovitura!
Pro: Cursorul la mouse are sfantul cerc deasupra
Contra: Stau cam prost cu aderenta si trenuie mouse cu blue laser

 

Inca nu esti convins ca setul este pentru tine? Intra aici si citeste parerile a sute de credinciosi cu acces la net, care au povestit experientele lor cu produsele lui Laviniu Lazar din marketplace-ul eMag. E o experienta divina!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related