MAINSTAGE The Agency si UNTOLD au organizat campania "How far would you go for accomodations?”

MAINSTAGE The Agency si UNTOLD au organizat campania "How far would you go for accomodations?”

MAINSTAGE The Agency împreună cu UNTOLD si Kaufland au organizat "How far would you go for accomodations?", campania care recompensează pasiunea pentru festival cu vouchere de cazare și cazări gratuite.

Punctul de pornire a fost următorul: în fiecare an, untolderii se confruntă cu problema cazărilor în Cluj. Prețurile mai mari la cazări și decizia de a merge la festival pe ultima sută de metri, îi determină pe mulți să găsească „soluții” creative. E clar că untolderii sunt dispuși să facă un compromis de dragul UNTOLD, iar cei de la festival văd și apreciază efortul.

Așa a luat naștere campania „"How far would you go for accomodations?" în care la fiecare două abonamente cumpărate, UNTOLD și sponsorul principal, Kaufland oferă un voucher de 400 de lei pentru cazare și posibilitatea de a câștiga 15 cazări duble pe zi, pe toată durata promoției.

Mesajul campaniei a fost ilustrat în 4 clipuri cu focus pe efortul untolderilor, precum și într-un plan de comunicare amplu de social media, google ads, execuții contextuale și amplificare prin influenceri:

 

"Experiența UNTOLD e de neratat pentru mulți. De aceea, soluțiile creative de cazare apar în mod natural. E un efort ca o declarație de dragoste față de festival, dar totuși un efort. Cei de la UNTOLD doresc să-i recompenseze pe cei care își iau abonamente pe ultima sută de metri, deci cei care își bat capul mai tare cu cazările. Aceștia primesc voucherul de 400 de lei pentru cazare și pot câștiga una din cele 15 cazări oferite zilnic.", ne spune Laur Răboj, co-creative director MAINSTAGE The Agency. 

Credits:

MAINSTAGE The Agency
Mădălin Nițis - General Manager
Dragoș Porumb - Head of Digital
Cornel Tatoiu – Account Director
Octavian Angheluș - Co-creative Director
Laur Răboj - Co-creative Director
Eduard Tomeci - Head of Social Media
Cristina Icnoțiu - Senior Art Director
Ruxandra Gorun - Copywriter

UNTOLD 
Paula Furir - Head of Marketing @UNTOLD 
Laviniu Lazăr - Video Manager @UNTOLD
Ana Pogonariu - Social Media Manager @UNTOLD
Alex Șica - Brand Manager @UNTOLD
Octavian Grigore - Digital Manager @UNTOLD

Reprezentant KAUFLAND
Andrei Secrețianu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related