Pictura, vin si ritmuri indie - la Drink Creativ

Pictura, vin si ritmuri indie - la Drink Creativ

Drink Creativ iti propune o noua experienta de 8 Martie, un eveniment dinamic si inedit care combina pictura, muzica si vinul intr-un loc boem, in care te simti acasa si care predispune la creativitate: mansarda SIMBIO. In fiecare din noi se ascunde un artist. Sau nu. Ii invitam incepand cu orele 20 pe toti cei fara experienta si fara de talent, dornici sa petreaca 2 ore de distractie, pictand propria opera inspirata din Banksy, pe ritmuri Indie si alaturi de un pahar de vin (sau doua) menite sa sporeasca creativitatea.

Probabil unul dintre cei mai controversati artisti street art ai lumii, Banksy se remarca prin tehnica graffiti aparte, prin sabloane si abordarea satirica de tematici politice, sociale, culturale. “Fata cu balon” este una dintre operele care evoca copilaria, inocenta, dragostea si nu in ultimul rand mesajul social “exista speranta”.

Vom picta “Fata cu balon” reinterpretata in acrilic pe panza, ghidati de catre un artist plastic care prin tehnici simplificate va asigura succesul acestei experiente. La final, lucrarea o vei lua cu tine, o vei putea oferi cadou sau expune acasa sau la birou. Toate materialele necesare (sevalete, panze, acrilice, palete, sorturi, pensule) si un pahar de vin sunt incluse in pretul de participare.

Conceptul nostru presupune pictura pe panza de imagini sau opera arhicunoscute in spatii non-conventionale, baruri atent alese pentru designul si originalitatea lor. Totul pe ritmuri muzicale intotdeauna potrivite cu tema si mereu insotite de un pahar de vin. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related