De vorba cu Art Directorul Anului ADC*RO. Raluca Matei: Inceputul meu a fost intens, ca Jazz. Practic, am crescut impreuna

De vorba cu Art Directorul Anului ADC*RO. Raluca Matei: Inceputul meu a fost intens, ca Jazz. Practic, am crescut impreuna

De vreme ce intrarea Ralucai Matei in publicitate a insemnat intrarea in echipa Jazz Communication, proaspat deschisa la vremea aia, da, chiar, au crescut impreuna. Si inca o fac: mai au putin si serbeaza 6 ani ani impreuna. Dar mai intai au avut de sarbatorit numirea ei ca Art Directorul Anului la Premiile Top 3 ADC*RO (alaturi de colega ei, Miruna Dumitrescu, aka Copywriterul Anului ADC). 

Alaturi de Raluca, ne vom intoarce cu povestea la inceputuri, prin 2007, cand termina studentia la Litere (specializarea Comunicare si PR) si incepea viata de adult cu gandul la o agentie de publicitate, dar cu prezenta fizica intr-un birou de avocatura, cu rolul de PR Assistant. Dupa ce-a fost prezentata colegilor - “Ea e Raluca and she has a point: a PowerPoint” -, au urmat 5 ani in care s-au intamplat si cateva premiere: prima macheta de presa, prima brosura, primul website, primul blog, prima identitate vizuala. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related