Inițiativa Wacom pentru ilustrație

Inițiativa Wacom pentru ilustrație

Wacom for Creatives România continuă seria de evenimente gratuite cu scopul de a susține industria creativă din România.

De data aceasta pasionații de ilustrație le vor avea în fața lor pe Alexia Udriște și Livia Fălcaru. Acestea vor vorbi despre abordarea antreprenorială a ilustrației, care sunt mijloacele cele mai eficiente de promovare, ce produse și servicii se vând cel mai bine, care este cererea în piață și multe altele.

Conferința Illustration as a business are ca scop informarea cu privire la abordarea antreprenorială a ilustrației, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama, ilustratorii trebuie să porți mai multe pălării, nu doar pe cea de ilustrator, iar noi vom afla care sunt acelea.

Alexia este ilustrator freelancer de 3 ani. Lucrează atât în zona ilustrației de carte cât și în cea de publicitate sau design. A lucrat cu companii de renume și a ilustrat peste 5 cărți pentru copii. Recent a crescut proiectul de design interior numit SOMNmic împreună cu Molcush, lansat recent. 

Livia este full-time ilustrator cu 4 ani de experiență în domeniu și part-time Graphic Designer la Lisseau Design Lab. Munca Liviei a apărut în numeroase publicații online și reviste . Ocazional realizează mici obiecte de ceramică și desenează pe pereți. 

 

Când?

Evenimentul are loc în data de 18 martie, de la ora 16:30, @La fierul ierbii, București.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related