Benq și Wacom sprijină industria creativă din România

Benq și Wacom sprijină industria creativă din România

Benq împreună cu Wacom for Creatives România dau startul unui eveniment unic în România, GRATUIT, dedicat creativilor.

2 workshop-uri susținute de Livia Fălcaru și Alexia Udriste - Olteanu, expoziție de ilustrație a participanților și discuții deschise cu alți entuziaști despre ilustrație la o bere din partea Benq și Wacom sunt doar câteva motive pentru care să te înscrii.

Evenimentul “Despre ilustrație și culori” are ca scop informarea cu privire la teoria culorilor sau pregătirea materialelor pentru print dar și aducerea mai aproape a creativilor într-un mediu relaxat și prietenos.

La acest eveniment pasionații de ilustrație se vor înscrie cu cea mai bună ilustrație a lor. Ilustrațiile vor fi expuse în incinta sălii multifuncționale MATER. Încă se mai fac înscrieri, până pe 22 septembrie.

După cele 2 workshop-uri, pasionații de ilustrație vor vota lucrarea lor preferată, iar ilustratorul cu cele mai multe voturi va câștiga un Benq PD2500Q Designer Monitor oferit de Benq dar și alte surprize din partea Wacom for Creatives România.

 

Despre Workshops:

Pregătirea ilustrațiilor pentru print, cu Alexia Udriște:

Vei învăța cum să își pregătești culorile și ilustrațiile în așa fel încât să arate bine la print.

Alexia este ilustrator freelancer de 3 ani. Lucrează atât în zona ilustrației de carte cât și în cea de publicitate sau design. A lucrat cu companii de renume și a ilustrat peste 5 cărți pentru copii. Recent a crescut proiectul de design interior numit SOMNmic împreună cu Molcush, lansat recent. 

Teoria culorilor, cu Livia Fălcaru:

Vei învăța despre teoria culorilor dar și cum să le folosești în ilustrație pentru a trezi emoție.

Livia este full-time ilustrator cu 4 ani de experiență în domeniu și part-time Graphic Designer la Lisseau Design Lab. Munca Liviei a apărut în numeroase publicații online și reviste . Ocazional realizează mici obiecte de ceramică și desenează pe pereți.  

 

Cum te înscrii:

Participartea este GRATUITĂ.

Trebuie doar să te înregistrezi cu o întrebare pentru Livia și Alexia împreună cu cea mai bună ilustrație a ta (dimensiune: A3, max 10mb, format: gif, png, jpg, jpeg, pdf, rar, zip).

 

Program:

14:00-15:00 - Pregătirea ilustrațiilor pentru print, cu Alexia Udriște, prezentare
15:00-16:00 - Teoria culorilor, cu Livia Fălcaru, prezentare
16:00-20:00 - Networking, desemnarea câștigătorului

Ai timp să te înscrii până pe 22 sept.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related