O reclama a costat Snap Inc. un miliard de dolari. Rihanna: ”I-as spune ignoranta, dar nu poate exista atata prostie”

O reclama a costat Snap Inc. un miliard de dolari. Rihanna: ”I-as spune ignoranta, dar nu poate exista atata prostie”

Compania a pierdut un miliard de dolari, si-a retras reclama si si-a cerut scuze, dar ecourile au ramas inca. Nu e de mirare, daca ne uitam la ea:

(De notat ca Brown a fost arestat, in 2009, si condamnat la munca in serviciul comunitatii dupa ce a atacat-o pe Rihanna, care era prietena lui atunci). 

Reclama a starnit furie si indignare in social media, iar oamenii au acuzat Snapchat ca trateaza violenta domestica intr-o maniera inacceptabila.

Un astfel de mesaj a venit si de la Chelsea Clinton:

Reclama promova jocul online “Would You Rather”, dezvoltat de Snap Inc., compania care detine Snapchat. Snap Inc. a retras reclama, a blocat jocul si si-a cerut scuze, spunand ca reclama nu era in concordanta cu valorile companiei. 

Rihanna a raspuns prin Instagram’s Stories, rivalul Snapchat:

As numi-o ignoranta, dar nu cred ca poate exista atata prostie. Ati dat bani sa animati ceva care umple de rusine intentionat victimele violentei domestice si v-ati batut joc de ele!!!

Nu e vorba de sentimentele mele... dar toate femeile, copiii si barbatii care au fost victimele violentei domestice in trecut -  si, in special, cei care sunt inca in aceasta situatie... ne-ati dezamagit. Rusine. 

Actiunile companiei au scazut cu 5% peste noapte, a notat Reuters. Dupa declaratia cantaretei, un purtator de cuvant al companiei a declarat intr-un email:

Reclama este dezgustatoare si nu ar fi trebuit sa apara niciodata. Ne pare foarte rau pentru aceasta greseala groaznica. In acest moment investigam cum s-a intamplat asta, pentru a fi siguri ca nu se va mai repeta niciodata. 

Scandalul vine intr-o perioada dificila pentru Snap Inc., a carui valoare de piata scazuse deja cu un miliard de dolar, dupa ce Kylie Jenner a spus pe Twitter ca nu mai foloseste aplicatia. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related