Snapchat, oficial în România prin Httpool

Snapchat, oficial în România prin Httpool

Httpool a devenit reprezentantul oficial al vânzărilor de publicitate Snapchat în România dar si in alte 14 țări. Acest parteneriat este o recunoaștere suplimentară pentru Httpool ca partener de încredere al platformelor globale precum Facebook, Twitter, LinkedIn, TikTok, Spotify și altele.

 

”Suntem onorați de încrederea acordată și încântați de  oportunitatea de a lucra cu Snap.Inc. Piața de publicitate trece printr-o perioada plină de provocări, iar rolul nostru, al Httpool, este acela de a furniza Agențiilor de Media și Brandurilor uneltele necesare pentru a își atinge eficient publicurile țintă. Snapchat ocupă cu atât mai mult un rol important în mixul de media, cu cât utilizatorii folosesc acum telefoanele mobile mai mult ca niciodată.”, declară Bianca Vlaston (Country Manager Httpool România).

 

Snapchat pune la dispoziția advertiserilor metode variate și robuste de cumpărare, targetare și măsurare a rezultatelor.  Pe lângă formatele standard pe care platforma le oferă (Snap Ads, Commercial Ads) advertiserii pot oferi experiențe interactive și inedite utilizatorilor cu ajutorul formatele de publicitate specifice Snapchat - Lentile, Filtre, Story Ads.

Suntem foarte încântați de extinderea parteneriatului nostru cu Httpool, companie cu un nivel ridicat de experiență și expertiză globală, parteneriat care ne  va ajuta să oferim susținere locală continuă advertiserilor, în vederea obținerii celor mai bune rezultate în platforma noastră.”, a declarat Yabs Macauley (Global Partnerships Lead, Europe and Africa).

Lansată in 2011, Snapchat a devenit una dintre cele mai importante platforme de comunicare cu peste 229 milioane de utilizatori activi zilnic. De-a lungul timpului, platforma s-a poziționat ca un canal esențial pentru marketingul digital din întreaga lume, formatele sale generând un incredibil ROI pentru clienții de publicitate.

Reinventarea aparatului foto reprezintă pentru Snapchat cea mai mare oportunitate de a îmbunătăți modul în care trăiesc și comunică oamenii, compania încurajând utilizatorii să se exprime, să învețe despre lume și să se distreze împreună.

 

Formate de publicitate oferite de Snapchat

  • Snap ads: formate publicitare cu o singura imagine sau video în ecran complet, vizibil 100% cu sunet activat în mod implicit.
  • Lentile: folosind realitatea augmentată, utilizatorii pot aplica efecte și sunete în timp real selfie-urilor. Brandurile pot personaliza aceste lentile și oferi astfel utilizatorilor experiențe inedite.
  • Filtrele: suprapuneri artistice (overlayer) pe care utilizatorii le pot adăuga snap-urilor. Brandurile pot crea filtre personalizate și se pot alătura astfel conversațiilor utilizatorilor în mod neintruziv.
  • Story Ads: le oferă posibilitatea de spune povestea extinsă a campanie cu ajutorul unei serii de imagini (3-20 imagini), printre care utilizatorii pot naviga cu ajutorul butonului swipe.
  • Commercial ads: reclame video care pot fi omise după primele 6 secunde de vizionare.

Httpool este cea mai importantă reţea de publicitate digitală prin canale multiple din Europa Centrală şi de Est, prezentă în Asia şi vizând pieţe din afara Statelor Unite şi Europei de Vest. Httpool oferă gama cea mai largă de produse şi soluţii de reţea de publicitate online, prin canalele de display, video, engagement, reţele de socializare şi performance. Httpool foloseşte cele mai avansate tehnologii proprii şi sub licenţă, are o vastă experienţă internaţională şi reprezintă Facebook, LinkedIn, Spotify, Twitter, Tik Tok  şi alţi publisheri globali şi locali selecţionaţi pe cele peste 30 de pieţe ale sale - Austria, Elveția, Rusia, India, Hong Kong, Polonia, Estonia, Letonia, Lituania, Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Grecia, Ungaria, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Cambodgia, Laos, Myanmar, Malaezia și Bangladesh.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related