S-a dat startul nominalizărilor pentru Premiile de Excelență IAA 2018

S-a dat startul nominalizărilor pentru Premiile de Excelență IAA 2018

Ne-am propus ca a 10-a ediție a Premiilor de Excelență să aducă cu ea atât recunoașterea și promovarea oamenilor care, prin eforturile lor, au contribuit decisiv la dezvoltarea industriei marcomului, cât și o mare doză de inspirație pentru performanța viitorului.

Anunțarea laureaților se va face în cadrul Galei Premiilor de Excelență IAA care va avea loc la Hotel Intercontinental – Sala Ronda în data de 17 Aprilie, orele 19.00 – 21.00 în continuarea dezbaterilor Zilei Publicității.

Ediția acestui an, una specială întrucât are loc sub egida a 25 de ani de activitate IAA România, propune industriei de marketing și comunicare o nouă structură de premii, după cum urmează:

- 6 Premii de Excelență unde vă puteți nominaliza favoriții începand de astăzi, premii pentru categoriile: Educație în Marcom, Inspirație prin Valori, Promovarea României ca Hub Global Creativ, Dialog constructiv cu autoritățile, Creativity4Better și Inovație în Tehnologie și Digital,
- 4 Premii de Excelență Speciale acordate de: Boardul IAA, Senatul IAA, IAA Young Professionals și Premiul Romania 100 - dedicat aniversării centenarului Marii Uniri,
- Premiul Personalitatea Anului în Marcom ce se va decerna la finalul evenimentului, prin votul celor aflați în sală către unul dintre Laureații Premiilor de Excelență.

Așadar, vă invităm să vă susțineți favoriții și să intrați chiar acum pentru a-i nominaliza cu o detaliere succinta a motivației. Propunerile sunt deschise tuturor și vizează oamenii pe care îi apreciem cu toții și cărora nu vrem doar să le mulțumim, ci să le și împărtășim meritele și valoarea cu întreaga industrie.

Cum puteți propune un candidat pentru premii? Foarte simplu! Începând de astăzi și până pe data de 7 aprilie 2018 aveți șansa de a vă glorifica omul sau oamenii preferați din industrie.

“De 25 de ani IAA România sprijină și promovează dezvoltarea industriei de marketing și comunicare. Premiile de Excelență din cadrul Zilei Publicității sunt modul nostru de a face o reverență adâncă în fața oamenilor valoroși ce cresc această industrie și de a încuraja cât mai multi profesioniști ai industriei să îndrăznească să provoace limitele performanței ex-cepționale, zilnic.

Altfel spus, Premiile de Excelență sunt doza perfectă de inspirație pentru ca industria marcom-ului autohton să facă trecerea către România ca Hub Global Creativ “, declară Maria Predoiu, președinte IAA România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related