Acum poți să asamblezi mobila de la Ikea cu mai puține lacrimi

Acum poți să asamblezi mobila de la Ikea cu mai puține lacrimi

Că asamblezi un scaun de la Ikea sau nava de Lego a lui Batman, ajungi prin aceleași etape (descrise realist și minuțios de Dante în Divina Comedie): coborîrea în Infern, trecerea prin Purgatoriu și, în fine, ascensiunea în Paradis. Pe parcursul lor, printre hohotele de plâns ale protagoniștilor, se vor auzi replici universale:

De ce a rămas o bucată în plus?

Asta la ce folosește?

ARjdfsklfahewtlj

PARTEA ASTA ERA INVERS

Tot universale sunt și unele poziții corporale ale punerii în scenă: întinderea protagoniștilor de podea, privirea fixă în gol, așezarea capului în mâini și ținerea lui acolo pentru o perioadă nedeterminată de timp. 

În fine, ne place să exagerăm. Contemplarea naturii umane față în fața cu piulițele ne dă impulsul ăsta. 

Avem și o veste bună. Adam Pickard, designer freelancer, a folosit beneficiile aduse de Augumented Reality într-o aplicație, AssembleAR, care te ajută să asamblezi mobila de la Ikea. Este un manual care face mai ușoară călătoria oamenilor printre bucăți de lemn asemănătoare și zeci de punguțe cu șuruburi. 

”Chiar dacă manualul de asamblare Ikea este foarte bine realizat, a devenit aproape un clișeu că oamenii au probleme cu asamblarea mobilei. Uneori, poate fi atât de greu, încât există profesioniști care pot fi angajați să o asambleze în locul tău”, scrie Adam pe site-ul lui.

Aplicația nu este un serviciu oficial al companiei IKEA, însă. Designerul a declarat că a vrut să experimenteze tipul acesta de tehnologie, iar aplicația lui se află, momentan, la stadiul de concept. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related