Motive

Motive

Motive sunt multe. Și de toate felurile. Emoționale, financiare, de sănătate. Cel mai important dintre toate: vrei să trăiești mai mult. Dar ele pierd mereu lupta cu dependența. Cu celelalte motive. În Florida, rata fumătorilor e cu 35% mai mare decât în restul țării. De ce? Bani puțini, ture lungi, lupta pentru supraviețuire. Oamenii își cumpără țigări cu banii pe care nu îi au, pentru a evada. Țigările au devenit un fel de necesitate. Campania creată de Alma DDB pentru Tobacco Free Florida are o perspectivă onestă asupra fumătorilor. Spoturile sunt filmate în stil documentar și arată viața obișnuită a unor oameni obișnuiți care încearcă să renunțe la fumat: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related