FOREVER 21 și Oxygen își unesc forțele pentru dezvoltarea noilor campanii de comunicare

FOREVER 21 și Oxygen își unesc forțele pentru dezvoltarea noilor campanii de comunicare

FOREVER 21, unul dintre cele mai renumite branduri fast-fashion din lume, și Oxygen anunță un parteneriat pentru dezvoltarea campaniilor de comunicare pe plan local ale brandului.

Oxygen oferă consultanță în elaborarea și implementarea strategiei de comunicare pentru FOREVER 21 și este responsabilă de coordonarea activităților de media relations și social media. Împreună au implementat, în primăvara acestui an, campania “Guess who’s coming?”, parte a lansării colecției KENDALL + KYLIE pentru FOREVER 21.

Prin intermediul acestei ample campanii digitale, care a inclus și colaborări cu cei mai cunoscuți bloggeri și vloggeri de fashion din România, FOREVER 21 și-a provocat fanii să ghicească numele celebrei colecții care urma să fie disponibilă în magazinele FOREVER 21. Activarea a strans peste 7.000 de participanți și s-a bucurat de un real succes la nivel național.

Cu sediul în Los Angeles, California, și o activitate desfășurată în peste 820 de magazine, FOREVER 21 este unul dintre cele mai renumite branduri de modă din lume, recunoscut pe scară largă pentru stilul său marcant și abordarea inovatoare. Lider în conceptul de „fast fashion”, FOREVER 21 dezvăluie tendințele cele mai în vogă în modă și introduce produse noi la prețuri avantajoase, în fiecare zi, menținând astfel magazinele mereu captivante.

Oxygen este o agenție independentă, care oferă soluții integrate de comunicare, cu accent pe digital. Echipa sa de profesioniști în comunicare deține competențe în strategie de brand și engagement, social media, digital, media relations, comunicare corporativă, evenimente, online marketing și analytics design, cu o abordare through-the-line.

Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau PR Awards, Oxygen are în portofoliul de clienți branduri locale și internaționale, precum Nestlé, Olympus Dairy, Banca Transilvania, Heineken, Volvo, Huawei, Garanti Bank, Betano, Manpower Group, Skoda, Intesa Sanpaolo, Gruppo Campari, PPD Romania, TotalSoft, Grand Entertainment, Luxoft.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related