GLAMOUR Beauty Festival, cel mai glam festival dedicat frumuseții

GLAMOUR Beauty Festival, cel mai glam festival dedicat frumuseții

Aflat la a treia ediție, GLAMOUR Beauty Festival, printre cele mai notorii festivaluri de beauty din România, revine cu un program plin de răsfăț în weekendul 9-10 iunie, la Hanul Gabroveni.

Timp de 2 zile, paginile de beauty ale revistei GLAMOUR vor prinde viață prin acest festival al frumuseții, reunind cititoarele GLAMOUR, branduri de renume, vedete și profesioniști din domeniul frumuseții.

La GLAMOUR Beauty Festival 2018 vei avea ocazia să testezi cele mai inovatoare produse de la branduri de top precum: AVON, Batiste, Bourjois, Caudalie, Douglas, Estée Lauder, glo, Libresse, Rimmel London, Sally Hansen, Wet’n’Wild.

În plus, adevărați profesioniști și influenceri de top din domeniul de beauty, social media și well-being vor susține massterclass-uri și speech-uri cu recomandări a celor mai bune investiţii în materie de beauty.

Printre numele mari de anul acesta se numără make-up artiști de top: Alexandru Abagiu, Dana Argeșan, Adina Vlad, Andra Manea și cei mai buni hairstiliști din România:  Florin Noje, Camelia Negrea, Sorin Stratulat și Camelia Tugearu.

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival îți va permite accesul la workshop-uri, o incontestabilă sursă de informații din domeniul frumuseții și nu numai, oferite de cei mai cunoscuți şi talentaţi profesioniști din domeniu, accesul în zonele de răsfăț – sesiuni de manichiură, machiaj, hairstyling și un goodie bag plin cu produse și vouchere de neratat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related