3 Smoked Olives, festivalul de pe insulă. Tudor Anghel (cofondator): Logistica evenimentului scoate omul de creație din noi

3 Smoked Olives, festivalul de pe insulă. Tudor Anghel (cofondator): Logistica evenimentului scoate omul de creație din noi

Uneori, să nu-ți poți găsi starea nu-ți dăunează chiar deloc. Ba din contră. Tudor Anghel, de pildă, s-a văzut neobosit, dar n-a stat să se învârtă în cerc; și-a canalizat energiile în proiecte pentru oameni. A cofondat o asociație care ajută copiii născuți prematur și familiile lor, un festival de muzică electronică la Dunăre și un ONG care se ocupă de curățarea locului înainte și după event. Și mai e o fundație între ele: urmează o clinică pentru copii, în completarea primei fundații sus-numite.

De data asta ne îndreptăm atenția asupra celui mai light proiect - festivalul 3 Smoked Olives Island Festival (3SO) - un eveniment pe care, astăzi, îl putem numi "alternativ" (vezi UNTOLD & co). De altfel, chiar Tudor spune că nu își dorește să fie un eveniment pentru toată lumea; nici măcar nu-l vede ca 'doar' un festival de muzică electronică. Ci unul care adună deopotrivă iubitori ai genului dar și ai deconectării de cotidian prin natură. N-am ajuns la niciuna dintre cele 5 ediții, dar putem să ne imaginăm că n-ai cum să nu te deconectezi, când asculți muzică bună în acustica Insulei Păcuiul lui Soare de lângă Brațul Ostrovului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related