Cine mai vine la un Grill & Chill?

Cine mai vine la un Grill & Chill?

ACTIV AD & Hellmann's adresează această invitație tuturor fanilor în cea mai nouă campanie promoțională destinată sezonului grătarelor.

Dacă până acum era mai mult grill și mai puțin chill, conceptul câștigător propus de agenție scoate în față plăcerea de a fi împreună cu prietenii și de a experimenta gusturi deosebite.

Iar dacă ești dintre cei cărora le sărea muștarul când auzeau de banalul grătar, află că de anul acesta Hellmann’s îți pune la dispoziție o gamă completă de sosuri pentru BBQ, ketchup, muștar, maioneză, cât și o serie de premii super chill cu care vei fi răsplătit: boxe portabile, rucsaci multifuncționali 3în1, produse Hellmann’s pentru grătar sau Cif pentru curățarea acestuia.

Campania este prezentă in-store în cele mai mari lanțuri de retail din țară, în perioada 25 mai – 10 iunie.

“Noi, la Hellmann's, suntem mereu de  partea gustului și considerăm că oricărui preparat îi poți asocia un sos delicios pe măsură, indiferent că vorbim de mesele petrecute acasă, zilnic, sau de momentele speciale de socializare, la grătar. Îi încurajăm pe consumatori să iasă de pe “pilot automat” când vine vorba de preparatele lor, să se relaxeze și să fie creativi. Propunerea agenției a reușit să surprindă exact acest lucru și să pună produsele Hellmann’s în mod natural la masă alături de restul familiei și al prietenilor."
Oana Grosu, Shopper Marketing Specialist Foods, Unilever South Central Europe

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ACTIV AD

Who we are We are a creative and independent advertising agency that started 21 years ago with one thought in mind: that of succeeding in advertising. Some might have found it little, but this thought of ours to... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related