Scutim de TVA cursurile de copywriting

Scutim de TVA cursurile de copywriting

În prezent conținutul este indispensabil pentru succesul unei afaceri, fie că ne referim la pagini de vânzare, bloguri, cataloage de produse, aplicații mobile, bannere sau microblogging. Acum este momentul potrivit să începi să îți dezvolți prezența în online prin conținut. Costul celor două cursuri, Inițiere în Copywriting și Content Writing și Workshop intensiv de Copywriting și Content Writing va fi cu 19% mai mic decât la achiziția lor separată. Cursurile vor beneficia de o scutire de TVA și de la costul actual de 1314 lei, participanții vor plăti 1104 lei.

Află de la trainerul Cătălin Ionașcu, owner al agenției Romanian copywriter cum să îți creezi o strategie eficientă de content marketing și să redactezi conținut calitativ pentru blog, website, magazin online și Facebook.

”În zilele noastre, un copywriter bun este cel mai eficient om de vânzări pe care îl poate avea o companie. Textul este cel mai important și folosit mod de comunicare. Textele publicitare bine scrise au generat de-a lungul timpului cele mai multe vânzări pentru companii, fie că vorbim de broșuri, articole, reviste, bannere, cataloage de produs, prezentări de produse sau servicii, script-uri pentru spoturi video și altele.”, spune Cătălin Ionașcu, trainerul cursului.

 

În ultimii 3 ani, Cursul de Inițiere în Copywriting și Content Writing a devenit un training de referință pe piața din România, având peste 40 de ediții susținute pentru aproximativ 400 de participanți.

Workshop-ul intensiv de Copywriting se bazează pe feedback-ul obținut în urma edițiilor cursului de inițiere în copywriting anterioare și răspunde practic nevoilor și provocărilor specialiștilor în conținut și marketing online în munca de zi cu zi. Vei afla direct de la trainerul Cătălin Ionașcu cum să îți  creezi propria metodă de cercetare și realizare a unui text educativ și publicitar. Vei primi un feedback specializat pentru exercițiile practice și vei lucra alături de un facilitator care pune în practică aceste noțiuni în fiecare zi.

”Suntem preocupați de pregătirea profesională continuă a cursanților noștri și ne dorim să le oferim cele mai bune condiții și cursuri pentru ca ei să devină cea mai bună versiune a lor. De aceea, vrem să încurajăm participarea la cursurile de pregătire în domeniu copywriting-ului prin oferirea unui bonus fiscal: toți cei care se înscriu la cursurile de ”Inițiere în Copywriting” și urmează workshop-ul de copywriting beneficiază de scutire de TVA”, spune Bianca Preda (business manager la Creativ Business Management).

 

Profită de prețul preferențial și reducerea TVA-ului de 19% și învață cum să îți valorifici potențialul creativ și să scrii texte convingătoare care să genereze conversii și implicare.

Cătălin Ionașcu va susține următorul curs de Inițiere în Copywriting și Content writing la București în perioada 16 – 17 iunie și Workshopul intensiv de Copywriting pe 23 – 24 iunie. Înscrierile se pot face pe site-ul Creative Business Management, la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0743.183.353.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related