Romania-Insider.com îi caută pe cei care schimbă jocul in România

Romania-Insider.com îi caută pe cei care schimbă jocul in România

Romania-Insider.com, cea mai citită publicație online de limba engleză dedicată României, premiază anul acesta proiecte și oameni cu impact pozitiv în afaceri și societate prin intermediul premiilor Romania Insider Awards

Vor fi recompensați cei care schimbă jocul în România, așa-numiții “game changers”. Cei care fac afaceri în mod etic, promovează modele sustenabile și corecte, inspiră și contribuie la imaginea pozitivă a României in străinătate. 

Procesul de selecție pentru Romania Insider Awards este transparent și etic. În misiunea lor de a îi descoperi pe cei care contribuie la #RomâniaPozitivă, li s-au alăturat deja 16 manageri de top din companii și organizații importante din România. Aceștia fac parte din Juriu si din Consiliul Consultativ (Board of Advisors), care vor reprezenta cele doua filtre de selecție și vot din competiție.

Câștigătorii celor 8 categorii de premii vor fi premiați în cadrul Galei Romania Insider Awards pe 16 octombrie 2018, la hotelul InterContinental din București.

Până în august 2018, se pot face înscrieri online pe Romania-Insider.com/Awards pentru următoarele categorii de premii: Best Innovation Award (premiul pentru Cea Mai Buna Inovație), Best Start-up Award (premiul pentru Cel Mai Bun Start-up), Employer of the Year Award (premiul Angajatorul Anului), Fair-Play Real Estate Project Award (premiul pentru Proiectul Imobiliar Fair-Play), Most Scalable CSR Project Award (premiul pentru Proiectul CSR cel mai Scalabil), Best Promotion for Romania Abroad Award (premiul pentru Cea mai Bună Promovare pentru România în Străinătate), Best Rural Development Project Award (premiul pentru Cel mai Bun Proiect de Dezvoltare Rurală).

Pentru prima dată în cadrul unui astfel de eveniment, tineri angajați cu vârsta sub 30 de ani vor avea oportunitatea de a nominaliza și vota proiecte, companii și oameni, care, în opinia lor, sunt valoroase pentru societatea românească, prin intermediul premiului Young Generation’s Award for Contribution to Romanian Society (premiul Tinerei Generații pentru Contribuție la Societatea Românească).

 

“Poate mai mult ca niciodată, avem nevoie de modele pozitive. Există foarte multe companii, multe proiecte și mulți oameni care joaca după reguli, schimbă lucrurile în bine, inovează, se implică în societate. Cu toții ne putem inspira din ceea ce fac. Îi vom face cunoscuți, nu doar în România, ci și in lume, prin intermediul cititorilor noștri. Cred că aceste premii, și in special cel oferit de tânără generație, ne vor arăta direcția aceea buna în care ar trebui să mergem ca societate,” a spus Corina Chirileasa, Fondator al Romania-Insider.com și Managing Partner al City Compass Media, organizatorul evenimentului.

 

Juriul Romania Insider Awards, ediția 2018, este compus din 7 membri:

Sebastien Delen - Manager General, Ubisoft;
Manuela Banu - CEO, Orkla Foods România;
Richard Sentkar -  Manager România,  BNP Paribas Group;
Aurelia Luca - Managing Director, Skanska România;
Robert Maxim - Founding Partner, Ensight Management Consulting;
Ioana Enache - General Manager, Amway România, Bulgaria & Grecia;
Gustavo Navarro - Managing Director, CRH România.

 

Consiliului Consultativ (Board of Advisors) este format din 13 membri reprezentând cele mai mari Camere de Comerț și organizații de afaceri din România:

Anca Harasim - Director Executiv, Camera de Comerț Româno-Americană (AmCham);
Adriana Record - Director Executiv, Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER);
Charlie Crocker - Chief Executive, British Romanian Chamber of Commerce in Romania BRCC;
Sebastien Metz - Director General, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK);
Maurits Dohmen - Director Executiv, Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC);
Walter Friedl - Președinte, Austrian Business Club;
Sotiris Chatzidakis - Fondator și Vice-Președinte Executiv, CEO Clubs & Next Gen;
Osnat Peled - Președinte, Business Women Forum Romania (BWFR);
Grégoire Vigroux – Vice-președinte Marketing, TELUS International Europe & Acționar al Romania-Insider.com;
Corina Chirileasa - Fondator și Acționar al Romania-Insider.com & Managing Partner la City Compass Media;
Sandra Jitianu - Project Manager, Romania Insider Awards;
Volker Moser - Business Developer & Acționar al Romania-Insider.com & Co-fondator City Compass Group;
Andrei Chirileasa, Redactor Șef & Partener, Romania-Insider.com.

 

Calendarul evenimentului

15 mai 2018 - 27 iulie 2018 - Nominalizări online pentru cele 8 categorii de premii.
15 august 2018 – Publicarea nominalizărilor eligibile pe pagina evenimentului Romania-Insider.com/Awards și deschiderea votului public online.
5 septembrie 2018 –  Desemnarea celor 3 finaliști pentru fiecare premiu, după votul membrilor din Consiliul Consultativ (Board of Advisors).
24-28 septembrie 2018 – Întâlnirea membrilor din Juriu și votarea câștigătorilor.
15 octombrie 2018 – Închiderea votului public online.
16 octombrie 2018 – Premierea câștigătorilor în cadrul Galei Romania Insider Awards.

Parteneri confirmați ai evenimentului:

Partener Principal - CRH Romania.

Partener Gold - Grecu & Asociații.

Parteneri - Alesonor, TELUS International Europe.

Suporteri – SmartDreamers, Nomenius, Entrepreneurship Academy, Camera de Comerț Româno-Americană (AmCham), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER), British Romanian Chamber of Commerce in Romania BRCC, Camera de Comerț si Industrie Româno-Germană (AHK), Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC), Austrian Business Club,  CEO Clubs & Next Gen, Business Women Forum Romania (BWFR).

Parteneri Media confirmati: Wall-Street, HR Club, IQads, BirouInfo.ro, Europa Property, Le Petite Journal de Bucarest, Știintă și Tehnică.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related