Overview de moderare Effie. Dan Zloteanu: Un caz bine formulat, laconic, la subiect, coerent este primit mai bine de catre jurati

Overview de moderare Effie. Dan Zloteanu: Un caz bine formulat, laconic, la subiect, coerent este primit mai bine de catre jurati

Challenge-ul si obiectivele de comunicare, directia strategica si insighturile, ideea creativa si, bineinteles, rezultatele sunt cele 4 criterii pe baza carora juratii Premiilor Effie stabilesc soarta cazurilor inscrise in cursa pentru distinctiile de eficienta. Dan Zloteanu (Business Consultant si Marketing Researcher, MRI The Network) este unul dintre moderatorii ce au avut grija ca discutiile sa acopere toate cele 4 principii. Aflat la al doilea an consecutiv in rolul asta, Dan a observat ca:

Anul acesta cazurile au fost scrise mai coerent, avand un fir rosu intre provocare/challenge, segmentul-tinta ales, obectivele setate, insightul relevant grupului tinta si modul de realizare a ideii creative. Foarte putine cazuri din cele jurizate in grupurile moderate de mine au avut neconcordante intre challenge, obiective si celelalte elemente ale cazului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Oameni

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related