[Românești Productions] Teodor Cucu (The Cell): Pentru moment, impactul tehnologiilor AR/VR este foarte mic spre deloc

[Românești Productions] Teodor Cucu (The Cell): Pentru moment, impactul tehnologiilor AR/VR este foarte mic spre deloc

Casele de productie audio/video se confrunta, asemeni multor businessuri din zona de comunicare, cu provocari specifice industriei. De exemplu, presiunea pe costuri creste, iar bugetele pentru continutul TV parca se micsoreaza. Teodor Cucu (Creative Director, TheCell) intra in cateva detalii interesante ale muncii de productie si ale clientilor din ea. 

Exista  o presiune ridicata pe bugete, deadline-uri, corelate cu asteptari ridicate din partea clientilor. Rapid, ieftin si bun nu e tocmai ce vrei sa auzi cand intri intr-un proiect.

De altfel, clientii locali si cei internationali sunt asemanatori din multe puncte de vedere si se lucreaza cu aceeasi usurinta cu ei, insa da, exista o mica distinctie ce trebuie facuta. Termenii de plata. Care sunt "mult mai prietenosi in cazul clientilor de afara". Despre noile tehnologii din industrie si despre viitorul acesteia, avem interviul de mai jos cu Teodor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related