Teodor Cucu, Director de Creatie si Strategie la Frank

Cu o experienta de peste opt ani in domeniul publicitatii, Teodor Cucu este noul Director de Creatie si Strategie al agentiei independente FRANK.

Teodor (Theo) Cucu vine din cadrul GMP Advertising, unde a ocupat pozitia de Head of Strategy si a coordonat strategia de comunicare si proiectele de cercetare pentru conturile agentiei, incluzand Timisoreana (Ursus Breweries/ SAB Miller), Unilever, Millennium Bank, Apa Nova, Boom, SECS, Pfizer, Fundatia Sensiblu si multe altele. A fost implicat in numeroase proiecte care au castigat premii sau au fost nominalizate la cele mai importante si prestigioase festivaluri dedicate industriei de publicitate, printre care Effie, Cannes Lions, Epica, AdPrint, Golden Drum, Sabre si Premiile Europene de Excelenta (European Excellence Awards).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related