Cine e fericit în America lui Trump

Cine e fericit în America lui Trump

Trei creativi de la trei agenții diferite și-au unit forțele pentru o cauză mai mare. Tim Gordon, de la Droga5, Nick Kaplan, de la Barton F. Graf și Jon Fromowitz, de la 72andSunny, i-au găsit pe cei care sunt fericiți în America lui Donald Trump. A ieșit spotul acesta hiperbolic, regizat de Ted Pauly pentru Future Forward USA,  decorat sugestiv cu melodia pentru copii If you're happy and you know it, clap your hands. Cei care sunt fericiți și bat din palme sunt descriși într-un mod cam exagerat spun unele critici. Cei mai mulți, însă, l-au dat mai departe cu aplauze pe rețelele sociale.

"Ideea a fost să arătăm într-o manieră hiperbolică trei grupuri majore care se bucură de președinte și cât de departe sunt de americanii obișnuiți. Până la urmă, chiar dacă îl susții de la distanță pe Trump și politicile lui, spotul ăsta te întreabă: cu cine te acompaniezi?”, și-au explicat poziția creativii, într-un comunicat de presă

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related