Fără figuranți, totuși e pustiu

Fără figuranți, totuși e pustiu

Unii zic că semnele unui serial pe sfârșite sunt date de căsătoria cuplului care s-a tatonat vreo 200 de episoade. Sau de cel de-al doilea copil al lor. Sau când actorul principal a ieșit din serial. Sau când misiunile au loc doar în depozite părăsite. Dar mai e un semn. Subtil, dar important. Îți dai seama că serialul tău nu o va mai duce mult în funcție de numărul figuranților. Dacă clădirile par părăsite și nu mai duce niciun individ derutat foi și dosare dintr-o parte în alta, nu mai merge nimeni pe holuri fără destinație sau dacă navele au rămas populate doar cu protagoniști, e grav. Fără figuranți, orice comedie, dramă sau SF are atmosfera unui film de groază.

Ca să nu mai vorbim de bătălii. Spotul Cox Communications realizat de FCB Chicago arată că lucrurile epice au nevoie de actori mai puțin epici, dar mulți:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related