Gareth Bale si Dele Alli, driblati ca-n curtea scolii de o pustoaica de 9 ani

Gareth Bale si Dele Alli, driblati ca-n curtea scolii de o pustoaica de 9 ani

Mai stiti ce misto era cand cu totii ne numeam Charlotte (fetita din adul de mai jos)? Pasa Hagi, gol Raducioiu, gen si eram deja la colt, cu tricoul in cap. BT Sport, un grup de canale de sport din Marea Britanie, au adunat o mana de vedete tari, au facut un spot si i-au cufundat, cu ocazia asta, pe microbistii romani in melancolie. Meet Charlotte, asadar. 

Intr-o cursa demna de orice atlet cu o cariera de profesionist in fata, micuta scolarita trece peste, pe langa si prin oameni importanti din fotbal, rugby si tenis. Tot sportul britanic e insirat pe drum, practic. Printre ei, Alli, Gareth Bale, Jesse Lingard, Johanna Konta si Sam Warburton. "Take them all on!".

Spotul a fost creat de cei de la Abbott Mead Vickers BBDO, care nu sunt la prima reusita de genul asta alaturi de acelasi client. Anul trecut, de pilda, au creat un spot de 90 de secunde, in care Dele Alli, vedeta celor de la Tottenham Hotspur, dadea fotbalul pe rugby.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related