A 11-a Tabără Anuală pentru Tinerii Supraviețuitori de Cancer din România, cel mai mare eveniment național destinat copiilor afectați de cancer

A 11-a Tabără Anuală pentru Tinerii Supraviețuitori de Cancer din România, cel mai mare eveniment național destinat copiilor afectați de cancer

Asociația Little People organizează pentru al 11-lea an consecutiv, Tabăra de Vară pentru Tinerii Supraviețuitori de Cancer, membri Comunității Temerarii.

110 pacienți, cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani, tratați în toate cele 13 secții de onco-pediatrie cu care asociația colaborează, și-au confirmat prezența la cea mai mare întâlnire dedicată tinerilor supraviețuitori de cancer, care va avea loc în perioada 11-16 august, în cadrul Resortului Cheile Grădiștei, Fundata.

Temerarii reprezintă o comunitate umbrelă care cuprinde toți adolescenții și tinerii supraviețuitori de cancer din România, unde pacienții se pot întâlni, pot beneficia de oportunități de auto-dezvoltare, socializare, suport emoțional și financiar pentru investigații medicale, consultanță, un mediu sigur în care pot fi împărtășite temerile și pot fi identificate soluții în integrarea unei mod de viață normal.  Temerarii este o rețea de suport ,,de la pacient la pacient” unică în țară.

Supraviețuitorii de cancer vor avea ocazia ca pe parcursul a 6 zile să aibă parte de experiențe unice, să interacționeze cu alți tineri care au trecut prin experiențe similare, sau cu tineri foști colegi de salon, să aibă parte de activități sportive, să se bucure de momente antrenante și relaxante care să le ofere sentimentul de apartenență la o comunitate de învingători în care cancerul nu este un subiect tabu.

Luni, 13 august, ora 11.30, Piața Sfatului din Brașov va găzdui supraviețuitori de cancer în prezența domnului Primar al orașului, domnul George Scripcaru. După acest moment participanții vor descoperi frumusețile orașului în cadrul unei vânători de comori. 

Jurnaliștii interesați să descopere poveștile de succes ale Temerarilor sunt invitați să participe în Tabăra Temerarii.

Mulțumiri speciale revin sponsorilor principali: Trelleborg, Castrol, Timotion, Fundația Comunitară Iași, Coca-Cola HBC, Aims, ACI, Holcim, DM, Carrefour și tuturor sponsorilor și companiilor locale fără de care acest eveniment nu ar fi posibil.

 

 

Asociația a înființat Clubul Temerarii® - Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supravițuitori de Cancer - care numără astăzi, peste 750 de membri din 123 de localități, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related