Ultima ediție Masqué îl aduce în lumina reflectoarelor pe Jerry Ropero

Ultima ediție Masqué îl aduce în lumina reflectoarelor pe Jerry Ropero

Petrecerile cool din timpul verii nu se opresc nici în luna septembrie. Ultima ediție Masqué îl aduce în lumina reflectoarelor pe Jerry Ropero, artistul ale cărui ritmuri vă sunt cu siguranță familiare. Pregatește-ți o ținută răcoroasă, în stilul anilor 2000 și alege-ți cei mai comozi pantofi de dans!

Jerry Ropero ne-a facut pe toți să ne mișcăm de-a lungul anilor prin producțiile sale care au devenit imediat hituri ale generațiilor. Toți am auzit piesa realizată în colaborare cu Denis The Menace sau „The Storm” dar cu siguranta am dansat cu impreună pe cunoscuta piesă „Coracao” care te duce cu gândul la vară, plajă și petreceri în aer liber. Artistul care și-a impus stilul în muzica electronică de-a lungul anilor, vine pe scena Masqué cu un show spectaculos.

Nopame este un proiect început în anul 2013 și care este definit printr-o serie de percuții fundamentate pe o bază de muzică electronică. Nopame este o fuziune de sunete electronice cu ritmuri live tropicale și influențe jazz, afro și funk live.

ACCESUL se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenda Mall Floreasca, de la parter, și la Gradina Floreasca (Bd. Mircea Eliada 16).

DRESSCODE: Anii 2000

PARTENERI MEDIA:
Dance FM Romania, Digi FM, ProFM Romania, Utv, NOIZZ.ro, IQads, anyplace.ro online magazine, Musicnights, We Must Be Trippin'

PARTENER: Promenada

SPONSORI: AHEAD | Desperados | Absolut | AQUA Carpatica

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related