OMV a făcut dreptate șoferilor de la Summer Well

OMV a făcut dreptate șoferilor de la Summer Well

Summer Well 2018 va ramane, cu siguranta, in memoria soferilor care au putut, in sfarsit, sa traiasca din plin experienta mult asteptatului festival.

Pentru ca deviza OMV Romania este „We care more”, vara aceasta brand-ul s-a gandit la mai multe modalitati prin care soferii festivalieri sa se bucure din plin de experienta unuia dintre cele mai populare festivaluri: Summer Well. Astfel, OMV si-a unit fortele atat cu organizatorii festivalului, cat si cu unul dintre cei mai indragiti comediani, pentru a transforma zilele festivalului in unele cu adevarat memorabile.

 

OMV te conduce la Summer Well

S-a facut dreptate! Anul acesta, brandul OMV s-a  gandit la festivalierii care de voie, de nevoie, traiesc fiecare festival la o intensitate mai mica decat toti ceilalti: soferii. Pentru ca aproape fiecare gasca are un sofer care ii duce si ii aduce de la festival, echipa OMV s-a gandit ca este timpul ca si ei sa profite la maximum de timpul petrecut la Summer Well. Si pentru ca o surpriza nu vine niciodata singura, soferii s-au bucurat nu doar de cel mai cool ride catre festival, intr-un autobuz vintage, ci si de muzica plina de viata a unei fanfare, care a inlocuit-o cu brio pe cea de la radio. Complice in organizarea acestei surprize pentru soferi a fost Raul Gheba (Sector 7), care a anuntat pe Facebook „disponibilitatea” de a conduce patru soferi la Summer Well. Ce nu stiau soferii, insa, era faptul ca Raul si OMV au complotat pentru a-i surprinde:

„Stim ca, de fiecare data cand o gasca de prieteni isi face planurile pentru a merge la festival, inevitabil ajung in punctul in care negociaza cine va fi soferul. In acest context, anul acesta ne-am gandit la o modalitate prin care sa ii rasfatam pe o parte dintre acesti soferi si sa le oferim ocazia de a se bucura la maximum de un asemenea eveniment”, a declarat Ioana Stefancu (Loyalty & Digital Project Manager).

 

Asadar, anul acesta, OMV a ajutat patru soferi din Bucuresti sa inceapa distractia inaintea tuturor:

 

 

Prima parcare amenajata

Ceea ce multi dintre noi nu iau in calcul atunci cand vine vorba despre experienta soferilor festivalieri este momentul cu care multi dintre noi ne confruntam aproape zilnic: cautarea locului de parcare. Anul acesta, insa, soferii nu au mai fost nevoiti sa foloseasca faimosul indemn: „Mergeti voi inainte, ca eu caut loc de parcare”. De ce? Pentru ca OMV Romania a pregatit prima parcare amenajata de la Summer Well! Amplasata chiar la intrarea pe Domeniul Stirbey, parcarea a fost pusa in mod gratuit la dispozitia soferilor festivalieri, pe tot parcursul celor trei zile de evenimente:

„Soferii se confrunta mai mereu cu lipsa locurilor de parcare, asa ca anul acesta am incercat sa le luam aceasta grija de pe cap. Amenajarea primei parcari de la Summer Well a avut tocmai acest obiectiv: de a face mai usoara viata a peste 100 de soferi care vin la festival, iar ideea noastra a fost extrem de bine primita!”, a completat Ioana Stefancu.

 

In concluzie, anul acesta OMV a facut primii pasi pentru a le face dreptate soferilor care se sacrifica pentru prietenii lor. Le-a oferit posibilitatea de a merge la festival cu autobuzul vintage muzical si le-a oferit prima parcare amenajata, devenind partenerul de incredere al tuturor soferilor responsabili.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related