GMP PR este agenția de employer branding pentru JYSK România

GMP PR este agenția de employer branding pentru JYSK România

Retailer-ul scandinav JYSK România a ales agenția GMP PR pentru dezvoltarea  strategiei de poziționare și comunicare a brandului de angajator. Selecția a fost făcută în urma unei licitații, iar parteneriatul se lansează odată cu aniversarea a 11 ani de prezență a companiei în România.

Obiectivul JYSK este deschiderea a peste 100 de magazine în România până în anul 2020, momentan existând 62 și 770 de angajați. Până la finalul lui 2018 sunt planificate cel puțin cinci deschideri de magazine.

Prima campanie dezvoltată împreună - „Joburi pe stil scandinav”- prezintă beneficiile și oportunitățile oferite de o carieră la JYSK.  Campania are ca obiectiv extinderea echipei JYSK prin atragerea celor care împărtășesc valorile culturii scandinave: spirit de echipă, dezvoltare personală și profesională, atmosferă hygge, modestie, transparență, dreptul de a-ți spune părerea.

Pentru a transmite spiritul JYSK, angajații au fost implicați activ în campanie devenind ambasadorii  „Joburilor pe stil scandinav”. Rezultatul poate fi văzut în toate magazinele JYSK și în mediul online.

 

”Ne face mare plăcere să lucrăm pentru JYSK, fiindcă suntem fani ai brandului. Lucrul acesta este evident imediat ce intri în sediul nostru.  JYSK-erii sunt, în primul rând, o super echipă, pe cât de cool, pe atât de modestă, muncitoare, ambițioasă și ancorată în filozofia hygge” , a declarat Ioana Mănoiu (Managing Director GMP PR).

 

Pentru mine este important să lucrez cu oameni care împărtășesc aceleași valori, cu oameni care au o energie creatoare care te inspiră și care înțeleg modestia și transparența stilului scandinav. Colaborarea cu GMP PR ne stimulează creativitatea.”, spune Alex Bratu (Country Manager JYSK România).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related