PRIME Iași te invită și pe tine să îți începi studenția cu dreptul

PRIME Iași te invită și pe tine să îți începi studenția cu dreptul

PRIME Iași, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, organizează cea de-a IV-a ediție a evenimentului PRIMEtale Land, acesta încadrându-se perfect în cadrul Bun venit la UAIC. Fiind un episod menit să ajungă la sufletele proaspeților boboci, acesta se va desfășura în atmosfera relaxantă oferită de parcul La Balenă,  în perioada 30 septembrie-2 octombrie, între orele 10:00 – 16:00.

Întâlnirea denumită strategic sub forma PRIMEtale Land este parte importantă a proiectului recrutări, derulat anual în perioada de început a anului universitar. În acest an, recrutările au ajuns la ediția cu numărul 12, conceptul în jurul căruia se centrează fiind Highlight Yourself. Astfel, PRIME Iași îndeamnă spre ideea de evidențiere, unicitate și, totodată, unitate care trebuie să apară în mintea noastră atunci când ne inspectăm propria persoană.

Proiectul are drept scop crearea de legături între boboci și studenții care au petrecut deja câțiva ani în amfiteatrele Universității. El marchează momentul în care se pot pune bazele unor prietenii care să dureze în timp. Așa cum frunzele nu pot zbura fără vânt, voluntarii vor fi cei care vor crea mediul prielnic în care informațiile pot zbura fără nici un fel de restricție. În cadrul aceluiași eveniment, va fi lansat numărul 9 al revistei PeRspective, scriere anuală ce aduce în prim-plan munca unor oameni dornici să împartă în jurul lor frumusețea cuvintelor scrise cu și pentru suflet. Fiindcă tot ce este frumos trebuie păstrat, membrii asociației vor arăta ce înseamnă plăcutul concretizat în paginile unei  reviste care oferă PeRspective prin care să ne facem studenția mai frumoasă.

PRIME Iași este locul care poate face din anii de facultate momentul cel mai frumos. Dacă v-am făcut curioși, haideți să descoperim împreună minunata lume albastră. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related