Zile de toamnă și povești albastre

Zile de toamnă și povești albastre

Mult a fost, puțin a mai rămas, până când „Universitatea Alexandru Ioan Cuza” își va redeschide porțile pentru un nou an universitar. Cu siguranță cei mai emoționați sunt bobocii, care așteaptă nerăbdători să descopere tainele studenției. Tocmai de aceea, asociația PRIME Iași va fi prezentă și anul acesta la corturile amenajate de către Universitate, dar și în parcul de „La Balenă” din cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC”, între 1 și 3 octombrie, acolo unde va avea loc și cea de-a treia ediție PRIMEtale Land.

Acest eveniment are drept scop crearea unui mediu în care studenții pot socializa între ei și se pot cunoaște. De asemenea, îi pot cunoaște și pe colegii lor mai mari, pot afla toate detaliile de care au nevoie în ceea ce privește specializarea și facultatea pe care au ales-o. Bineînțeles, pot descoperi și ce oportunități de voluntariat au și toate activitățile în care se pot implica în afara orelor de curs și seminarii. Asociația își propune să organizeze o serie de jocuri interactive, în special pentru boboci, prin intermediul cărora își pot pune în practică creativitatea.

Programul la PRIMEtale Land începe duminică de la ora 10:30, unde voluntarii PRIME Iași îi așteaptă, atât pe boboci, cât și pe cei din anii mai mari, să savureze o cafea și să povestească împreună despre tot ce presupune viața de student, dar și cât de mult contează voluntariatul în timpul facultății. Se vor prezenta proiectele asociației și vor putea descoperi revista PeRspective, ajunsă acum la numarul 8. Atmosfera va fi degajată și animată, bineînțeles, de jocurile și activitățile pregătite de voluntari.

Chiar dacă ziua de luni pare grea și tensionată, PRIME Iași vă așteaptă cu voie bună în același loc de poveste, unde vă veți putea delecta de această dată cu activitățile pregătite de membrii echipei team ADventure. Totodată, veți putea afla și în ce constă acest proiect complex. Ultima zi se va desfășura tot în același spațiu de „La Balenă”, nelipsit de activități.

Așadar, PRIMEtale Land este pregătit pentru cele trei zile dedicate studenților, astfel încât aceștia să poată face primul pas în crearea poveștii lor PRIMEiste.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related